Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 30. 9. 2015


Tatvina kolesa

Rogaška Slatina, 21. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o tatvini starejšega gorskega kolesa izpred banke v Rogaški Slatini. Pri pregledu okolice je bilo kolo najdeno v okolici I. OŠ Rogaška Slatina in vrnjeno lastniku.

Kršitev javnega reda in miru

Cerovec pod Bočem, 22. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili s strani občana obveščeni, da ga je v Cerovcu pod Bočem napadel in udaril znanec. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Poškodba vozila

Rogaška Slatina. 24. 9. 2015

Neznani storilec je z ostrim predmetom poškodoval lak barve na prednjih in zadnjih levih vratih  osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na Ul.Kozjanskega odreda v Rogaški Slatini. S tem je  oškodovancu povzročil za okoli 400 eur materialne škode.

Prometna nesreča s pobegom

Rogaška Slatina, 25. 9. 2015

Neznani voznik je z neznanim vozilom na parkirnem prostoru pri PC Sonce trčil v parkiran osebni avtomobil. Policisti v zvezi z nesrečo zbirajo obvestila, povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Prometna nesreča z materialno škodo                       

Sp. Negonje, 26. 9. 2015

Voznik osebnega avtomobila je zaradi vožnje po levi trčil v cestni otok in prometno signalizacijo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Vlom

Zg. Sečovo,  26. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o vlomu v vikend v Zg. Sečovem. Ugotovljeno je bilo, da je bil neznanec pri vlomu v vikend zaloten s strani lastnika. Po zalotitvi je neznanec odšel v gozd. Policisti v zvezi s tem zbirajo obvestila, podana bo kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Vlom

Janina, 27. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Janini, kjer je neznani storilec odtujil lovsko puško,  lovski pas s šibernimi in lovskimi naboji, zlatnino in več kovancev – cente. V zvezi s to zadevo policisti zbirajo obvestila, sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Ilegalni prehod državne meje

Podplat, 27. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so v nočnem času opravili postopek s kolesarjem, za katerega je bilo ugotovljeno, da gre za državljana Sirije, ki je  nedovoljeno vstopil  v R Slovenijo. Tujec je bil do izročitve v R Hrvaško nameščen v Center za tujce v Postojno.

Ilegalni prehod državne meje

Rogatec 28. 9. 2015

Policisti PP za izravnalne ukrepe PU Celje so v Rogatcu kontrolirali državljana Ukrajine, voznika kombiniranega vozila, za katerega je bilo v postopku ugotovljeno, da prevaža 22 državljanov Sirije. Vzporedno je bil ustavljen osebni avtomobil, voznik in sopotnik sta bila državljana Sirije z začasnim bivanjem v Avstriji in Nemčiji, za katera je bilo ugotovljeno, da sta v sodelovanju s državljanom Ukrajine nezakonito pomagala tujcem čez mejo v R Slovenijo.

Vsi trije so bili pridržani in bodo privedeni k preiskovalnem sodniku. Tujci drž. Sirije,  so bili do izročitve v R Hrvaško nameščeni  v Center za tujce v Postojno.