Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 22. 9. 2015


Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Rjavica, 15. 9. 2015

Voznik osebnega avtomobila je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji naletno trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim. Udeleženci nesreče so naknadno iskali zdravniško pomoč in ugotovljeno je bilo, da so se v prometni nesreči lahko telesno poškodovali. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Poskus vloma

Brestovec, 15. 9. 2015

Neznani storilec je vlomil skozi okno kurilnice, preiskal prostor, vendar ni ničesar odtujil. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, podana bo kazenska ovadba.

Zloraba bančne kartice

Rogatec, 17. 9. 2015

Neznani storilec je zaradi plačila oškodovanca na medmrežju pridobil prepoznavo zapisa njegove plačilne kartice in z uporabo tako ponarejene plačilne kartice v tujini obremenil oškodovančev tekoči račun. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, podana bo kazenska ovadba.

Ilegalni prestop državne meje

Rogatec, 19. 9. 2015

Policisti PMP  Rogatec so po obvestilu občana v Rogatcu izsledili skupino sedmih državljanov Iraka, med njimi so bili trije otroci, ki so ilegalno prestopil državno mejo na prehodnem mestu Vidina v Rogatcu. Postopek so prevzeli policisti PP Rogaška Slatina, polnoletnim je bila za ilegalni prehod državne meje izrečena globa, naslednji dan pa so bili na mejnem prehodu Rogatec izročeni hrvaškim varnostnim organom.

Rogatec, 20. 9. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so v Mestinju ustavili vozilo, v katerem sta bila dva sopotnika državljana Iraka, ki sta ilegalno prestopila državno mejo na prehodnem mesto Vidina v Rogatcu. V postopku sta oba zaprosila za azil ter sta bila odpeljana v azilni dom. V vozilu se je nahajal tudi njun sorodnik, državljan Velike Britanije, ki jima je nudil  pomoč ter mu je bil izdan plačni nalog.

Trlično, 20.09.2015

Policisti PMP Rogatec so v Trličnem pri ilegalnem prehodu državne meje zalotili državljana Republike Hrvaške, ki se je hotel izogniti mejni kontroli na mejnem prehodu Dobovec. Postopek so prevzeli policisti PP Rogaška Slatina, ki so mu izdali plačilni nalog, nato pa je bil na mejnem prehodu Rogatec napoten nazaj na Hrvaško.