Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nova spletna stran Občine Šmarje pri Jelšah


1-Celozaslonski zajem 7.9.2015 103421Občina Šmarje pri Jelšah ima novo spletno stran, ki je začela delovati 24. avgusta 2015 na naslovu www.smarje.si. Nova spletna stran ponuja svež videz z obogatenimi informacijami o delovanju občine ter dogajanju v občini. Skozi pregledno, slikovito in moderno spletno stran se lahko obiskovalci spletne strani “sprehodijo” po aktualnih informacijah, dogodkih, gospodarskih dosežkih ter turistični ponudbi v občini. Nova spletna stran po pisanju v.d. direktorja občinske uprave Zlatke Pilko vsebuje tudi najaktualnejše novice, pregledno shemo vsebine z ikonami in bogatimi fotografijami.

Občina Šmarje pri Jelšah se je za prenovo spletne strani odločila iz razloga uresničevanja vizije sodobne občine, ki strmi k razvoju in napredku. Uporabniku bolj prijazna in vizualno privlačna spletna stran se želi še bolj približati občankam in občanom in obveščati o dogajanju v občini. Prav tako se želi občina približati turistom ter z novo spletno stranjo stopiti korak bližje k uresničitvi vizije o povečanju turizma v občini.

Ob izidu nove spletne strani Občina Šmarje pri Jelšah vabi društva in javne zavode, da sporočajo aktualne novice in informacije o morebitnih dogodkih, ki jih bodo objavili na novi spletni strani. Tako bodo občankam in občanom učinkovito ponujali širok nabor aktualnih informacij in dogajanja.