Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

1. športne igre Krajevnih skupnosti iz občine Šentjur (foto, video)


DSCN9663 (Kopiraj) DSCN9690 (Kopiraj)Letošnje športno poletje v Šentjurju se je zaključilo nekoliko drugače, saj so v soboto dopoldne v Športnem parku potekale 1. športne igre Krajevnih skupnosti iz občine Šentjur, ki jih je organizirala Športna zveza Šentjur.

Športni entuziasti so se lahko pomerili v atletskem troboju, nogometu, balinanju, tenisu in košarki 3:3 ter v dokazovanju, katera krajevna skupnost od trinajstih je v najboljši športni pripravljenosti. V skupnem seštevku vseh disciplin je namreč zmagala krajevna skupnost, ki je imela na koncu najmanj točk, tj. največ visokih uvrstitev. Rezultate si boste lahko ogledali na spletni strani Športne zveze Šentjur.

Poleg rekreacije pa je bilo poskrbljeno tudi za odlično zabavo, saj je za glasbo srkbel DJ Frenky, poleg tega pa so vsi tekmovalci prejeli vodo in odličen golaž. Med športnike smo se pomešali tudi mi in posneli fotogalerijo, pred objektiv pa smo povabili še Klemna Zdolška, predsednika Športne zveze Šentjur, ki nam je povedal več o samem dogajanju.

polsi-storefest-klik