Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

1. Festival odličnosti v Rogaški Slatini uspel (foto)


1_festival_dolicnosti_rogaska_1Festival odličnosti, ki se je v prvi polovici septembra odvijal v Rogaški Slatini, je bil namenjen otrokom, mladim, odraslim, družinam kot tudi samskim. Rdeča nit festivala je bila medsebojno povezovanje podobno mislečih ljudi, ki jim je pomembno, da se počutijo dobro in dvignejo zavest na višjo raven.

Tridnevno festivalsko dogajanje so zaznamovala različna predavanja, delavnice, klepeti ob kavi, športno glasbene aktivnosti in različne oblike meditacije. Mlada ekipa organizatorjev je pripeljala 44 predavateljev iz Slovenije, Hrvaške in Škotske, ki so delili svoje izkušnje in znanje med obiskovalce.

Izobraževalni program je potekal na devetih lokacijah v naravi, kot tudi v dvoranah. Za lažjo mobilnost med posameznimi prizorišči je bil na voljo brezplačni turistični vlak.

1_festival_dolicnosti_rogaska_2

Pobudnik festivala, Robi Šket iz Rogaške Slatine, je za izvedbo festivala izbral domači kraj, ki nudi nešteto lokacij primernih za tovrsten festival. Odzivi na prvi uspešno izpeljan festival odličnosti so po besedah Šketa s strani obiskovalcev pozitivni, zato že vabi naslednje leto na drugi festival odličnosti v Rogaško Slatino, ki bo dobil še večjo razsežnost.

Tekst: Polona Bercko

Foto: Digital studio in Nejc Fajs