Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi karateisti začeli z novo sezono


karteisti_avg_2015V soboto in nedeljo, 29. 8.-30. 8., je v Italiji, na turistični destinaciji-Lignano, potekal 30. LIGNANO OPEN, mednarodni turnir v karateju. Po enotedenskih pripravah slovenske reprezentance v karateju, ki so potekale v Kranju, sta se člana Karate kluba Kozjansko in Obsotelje Jan in Bor Hartl po koledarskem planu Karate zveze Slovenije udeležila omenjenega tekmovanja.

Tekma je bila kot nekakšna kontrolna za trenutno formo pred tekmami v septembru. Prvi dan so potekale športne borbe, po zelo aktivni in napeti drugi borbi je Jan Hartl moral priznati tesen poraz z 1:0, ter tako preprečil uvrstitev v polfinalni krog. Bor Hartl si je po izjemno taktično-tehničnih bojih priboril repasažno borbo za 3. mesto proti nasprotniku iz Italije. V prvi minuti in pol sta bila borca popolnoma enakovredna. Nato pa je po trenutku nezbranosti ter malce slabši obrambi Bora prešel Italijan v vodstvo, ki ga do konca dvoboja ni zapravil. Bor je tako  na koncu osvojil 5. mesto.

Naslednji dan so bile na  sporedu kate. Tam sta se oba (Jan in Bor) prebila med prvih osem najboljših. Tekmovalna sezona bo še izjemno dolga in naporna tako, da si v klubu v prihodnosti nadejajo dobrih rezultatov. V septembru pričnejo tudi z rednimi treningi na različnih lokacijah na širšem območju Kozjanskega in Obsotelja. Vabijo, da se jim pridružite ali postanete aktivni član Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.