Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 4. 8. 2015


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurTatvina akumulatorja

Policisti so bili v torek 28. 7. 2015 obveščeni o tatvini akumulatorja signalnih luči na delovišču na avtocesti A1 v Dramljah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec preko noči odtujil akumulator signalnih luči, ki so označevale delno zaporo prometnega pasu na avtocesti, ki je tam postavljena zaradi vzdrževalnih del.

Tatvina senčnika

Policisti so bili 29. 7. 2015 obveščeni o tatvini senčnika s terase enega izmed lokalov v Šentjurju. Z dejanjem je neznanec oškodoval lastnika za 300 €.

Tatvina registrskih tablic

1. 7. 2015 so bili policisti obveščeni, da je v večernih urah neznanec s parkiranega avtomobila v Šentjurju odtujil obe reg. tablici MB FS-779. Registrski tablici bo najverjetneje uporabil na svojem vozilu.

Hud kolesar

Policisti so 31. 7. 2015 v popoldanskem času kontrolirali kolesarja, ki je s svojo nezanesljivo vožnjo vzbujal sum, da vozi pod vplivom alkohola in je zaradi tega bil nevaren zase in za druge udeležence v prometu. Policijska kontrola je kolesarja tako vznemirila, da je hotel kar na kraju obračunati s policisti. Med postopkom se je kolesar umiril, zaradi vseh kršitev pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Poškodovanje razpela

V Črnolici je neznanec ugotovil, da je razpelo pokrito z bakreno streho. Zato se je potrudil in pričel demontirati tistih nekaj cm2 bakra. Ker je pri tem zelo ropotal, ga je slišal bližnji stanovalec in ga pregnal. Falot je ostal brez bakra, križ pa brez strehe, ker jo je slednji poškodoval.

Prometna nesreča

V soboto, 1. 8. 2015, se je v Šentjurju pripetila prometna nesreča z manjšo materialno škodo. Voznica je zaradi vožnje je preblizu desnemu robu vozišča trčila v kovinsko ograjo in grmovnice. Ko pa so policisti opravljali ogled in opravljali svoje delo, se je udeleženkin partner do njih vedel nedostojno in nesramno, zaradi česar so mu izdali plačilni nalog.

Zatajena trenirka

Policisti so bili 2. 8. 2015 obveščeni s strani občana, da mu je neznanec tega dne v zgodnjih jutranjih urah na gasilski veselici v Dolah medtem ko je plesal, z mize vzel zgornji del trenerke znamke Adidas, v kateri je imel ključe vozila in denar. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, v kolikor pa je omenjeno trenerko kdo vzel po pomoti, naj predmete prinese oz. vrne na policijo, da se bodo vrnili oškodovancu.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik