Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 4. 8. 2015


Prometna nesreča

28. 7. 2016 so policisti PP Rogaška Slatina obravnavali prometno nezgodo v kraju Podplat. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do prometne nesreče zaradi neprilagojene hitrosti voznika tovornega vozila LJ Y3-01T, ki je z tovornim vozilom, da bi preprečil trčenje v osebni avto, ki se je pred njim ustavil v koloni, zapeljal desno v obcestni jarek. Opravljen je bil ogled prometne nesreče, vozniku tovornega vozila pa je bil izdan plačilni nalog.

Našla denar

2. 8. 2015

Na Policijsko postajo Rogaška Slatina je prišla občanka in povedala, da je na bankomatu pri banki Celje v Rogaški Slatini našla 40 evrov gotovine, katero je neznana oseba tam pozabila, ko je opravila dvig denarja. Policisti bodo poiskali lastnika denarja in mu ga vrnili.

Kršitev javnega reda in miru

2. 8. 2015

Policisti so bili tega dne obveščeni, da je na avtobusni postaji v Rogaški prišlo do spora med dvema občanoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med občanoma v zvezi opravljanja storitvene dejavnosti, pri tem pa tudi do kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru. Zaradi tega so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.