Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Flash mob v Podčetrtku 2015 (foto in video)


flash_mob_podcetrtek_1V petek, 7. avgusta, točno ob 20. uri, so domačini in obiskovalci središča Podčetrtka nepremično obstali za 110 sekund. Šlo je za akcijo, imenovane “Flash mob”, s čimer so v Podčetrtku počastili zavidljivih 110 let obstoja turističnega društva.

V križišču pri piramidi so zbrani točno ob 20. uri za 110 sekund nepremično obstali in s posnetkom te edinstvene akcije obeležili visoki jubilej TD Podčetrtek. Vodja projekta in predsednica Turističnega društva Podčetrtek Mihaela Juričan je izpostavila, da se je tovrstni dogodek v Podčetrtku odvil prvič, posebej pa jo je razveselilo dejstvo odličnega odziva obiskovalcev, s čimer so izpolnili vsa pričakovanja. Njeni izjavi lahko prisluhnete v drugem video posnetku.

flash_mob_podcetrtek_2

Seveda so dogodek ovekovečili s skupno fotografijo, ki bo zadnja slika razstave, na kateri bodo prikazali 110 let turizma in napredka v Podčetrtku in  okolici. V trškem jedru Podčetrtka je tako pripravljenih na ogled kar sedem velikih tabel, ki prikazujejo razvoj turizma, turističnega društva in kraja Podčetrtek, naslovljena pa je kot “Podčetrtek, kraj kjer noben dan ni izgubljen …že 110 let”. Uradno odprtje bo v nedeljo, na Lovrenčevem sejmu.

flash_mob_podcetrtek_3

Pred kamero smo povabili tudi župana občine Podčetrtek Petra Misjo, ki nam je zaupal nekatere podrobnosti o turizmu v Podčetrtku skozi oči predsednika Turistične zveze Slovenije. Tudi njemu lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku.

Vabljeni k ogledu prvega video posnetka, v katerega smo zajeli priprave in sam “flash mob” v Podčetrtku, ogledate pa si lahko tudi galerijo fotografij, posnetih na dogodku.

eH