Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 28. 7. 2015


NASILEN BRAT

V torek, 21. 7. 2015, so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je v okolici Šmarja pri Jelšah prišlo do prepira med bratom in sestro. Prepir je bil tako hud, da so morali posredovati policisti in strasti pomiriti. Kršitelja čaka srečanje s sodnikom.

NAŠLI ODTUJENO KOLO Z MOTORJEM

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so v letu 2011 prejeli prijavo o tatvini  kolesa z motorjem. Policijsko delo je obrodilo sadove, saj so ugotovili, da se odtujeno kolo nahaja na območju Žalca, kjer je bilo novemu lastniku zaseženo in bo vrnjeno oškodovancu.

POŽAR  NA GOSPODARSKEM POSLOPJU 

V pozno popoldanskih urah 22. 7. 2015 so bili policisti obveščeni o požaru, ki je nastal na gospodarskem poslopju v Kristah vrhu. Ugotovili so, da je požar zajel ostrešje gospodarskega poslopja, nato pa se je razširil še na lopo, kjer je imel oškodovanec shranjene kmetijske priključke. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

PROMETNA NESREČA

Policisti so bili 25. 7. 2015 obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na lokalni cesti na Grobelnem. Ugotovili so, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilno naloženega tovora na tovornem vozilu. Na vozilih je k sreči nastala samo materialna škoda. Voznik tovornega vozila je prejel globo zaradi več kršitev cestno prometnih predpisov.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti so v soboto preko dneva ustavili voznika v oklici Bistrice ob Sotli, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Po opravljenem preizkusu je bilo ugotovljeno, da je voznik zaužil veliko preveč alkoholnih pijač. Vozniško dovoljenje so mu policisti odvzeli. Kaj bo z nadaljnjo vožnjo, bo odločilo sodišče.

OSTAL BREZ VOZILA   

V nedeljo, v pozno popoldanskih urah, so policisti v bližini Grobelnega ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Pri nadzoru je bilo ugotovljeno, da voznik kaže očitne znake alkoholiziranosti, kar je pokazal tudi alkotest. Ker voznik prepovedi vožnje ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo, so mu policisti zaradi njegove varnosti in varnosti drugih udeležencev  v cestnem prometu osebni avtomobil zasegli. Kako bo z nadaljnjimi vožnjami, bo odločilo sodišče.