Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 22. 7. 2015


Založena denarnica

Policisti so bili v torek, 14. 7. 2015, obveščeni o tatvini denarnice, ki naj bi se zgodila v Jarmovcu. V razgovoru z občanom so ugotovili, da naj bi mu iz odklenjenega vozila v odklenjeni garaži neznanci odtujili denarnico z vsebino. Naslednji dan je občan policiste obvestil, da je denarnico našel doma, ter da mu ni bila odtujena.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami 1

V sredo, 15. 7. 2015, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kateri se je lahko telesno poškodoval voznik kolesa z motorjem. Pri ogledu kraja in vozila je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi okvare zavore.

Nasilje v družini 1

V sredo, 15. 7. 2015, so bili policisti obveščeni, da je prišlo do prepira med partnerjema pri čemer je moški brcnil svojo partnerko in ji zagrozil, da jo bo tudi ubil. Ker se podobna dejanja ponavljajo, bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba na tožilstvo.

Tatvina senčnikov

V četrtek, 16. 7. 2015, so bili policisti obveščeni o tatvini dveh senčnikov s terase lokala v Šentjurju. Neznani storilec je z dejanjem oškodoval lastnika za okoli 200 €. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

Pasje zadeve

Vročina zagotovo vpliva tudi na živali. Policisti so bili v četrtek, 16. 7. 2015, obveščeni o dveh dogodkih, kjer so bile udeležene domače živali, in sicer je pes v Dramljah poškodoval vozilo, v katero se je pred njim zatekla krajanka, v Javorju pa je pes ugriznil motorista.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami 2

V petek,17. 7. 2015, se je v Šentjurju pri črpalki OMV pa se je pripetila prometna nesreča, kjer se je huje poškodoval kolesar. Navedeni je okoli 18.45 ure padel s kolesom in se huje telesno poškodoval. V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne priče, da  pokličejo na 113 ali Policijsko postajo Šentjur 03/746-41-50.

Tatvina ročnega orodja

V soboto, 18. 7. 2015, so bili policisti obveščeni o tatvini ročnega orodja, katerega je neznanec preko noči odtujil iz zabojnika na tovornem vozilu v Grobelnem. Z dejanjem je lastnika oškodoval za 1700 €. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

Nasilje v družini 2

V nedeljo 19. 7. 2015 zjutraj so bili policisti obveščeni o kršitvi. Na kraju so ugotovili, da je na poti iz prireditve Pivo in cvetje prišlo do prepira med nekdanjima partnerjema. Policisti so kršitelju izrekli ukrep prepoved približevanja, zoper njega pa bo podana tudi kazenska ovadba.

Bratski spor

V nedeljo, 19. 7. 2015, sta se na Ostrožnem sprla brata. Kršitelju je bil zaradi krštive določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

Kršitev cestnih predpisov

V nedeljo, 19. 7. 2015, je iz Celja proti Šmarju objestni voznik oviral in ogrožal ostale udeležence v prometu, ki so zaradi intenzitete kršitev bili pripravljeni pričati proti kršitelju. Kršitelj je bil izsleden ter mu je bil izdan plačilni nalog.

Vlom v bencinski servis

V ponedeljek, 20. 7. 2015, v jutranjih urah sta se na črpalko Mol v Dramlje pripeljala dva vlomilca, ki sta razbila steklo na objektu in odtujila večje število cigaret. Policisti še zbirajo obvestila o identiteti storilca.

Najdena gotovina

V torek 21. 7. 2015 je na Policijsko postajo Šentjur občanka prinesla gotovino, ki jo je našla v bankomatu v trgovini Mercator v Šentjurju. Občan, ki je denar pozabil, naj se z dokazilom o dvigu zglasi na policijski postaji.

 

 Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik