Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogomet: še mesec do začetka ligaških tekem, okrepljeni Slatinčani v pokalu z Olimpijo


igrisceČez en mesec se bo začelo tekmovanje v Medobčinski nogometni zvezi Celje, kjer bodo z našega območja v prihodnji sezoni nastopale tri ekipe. Po izpadu iz tretje lige bodo v MČL Golgeter nastopali igralci šentjurskega Fosiluma, že ob prej pa sta v tej konkurenci NK Rogaška in KNK Odred Kozje. Skupaj bo v ligi sodelovalo 9 ekip, ki bodo igrale po dvokrožnem sistemu.

Sredi septembra bo na sporedu tudi veteranska liga, kjer bodo med štirimi ekipami kar tri s Kozjanskega in Obsotelja. Poleg štorskega Kovinarja bodo to: KNK Odred Kozje, Mons Claudius in Steklar Rogaška.

V začetku septembra bodo odigrane tudi prve tekme v pokalnem tekmovanju MNZ Celje. Rogaška bo gostila Dravinjo, Rogatčani bodo gostovali v Vojniku, Šmarčani v Mozirju, v Kozjem pa bo tekma med Odredom in Šentjurčani.

Slatinčani se že nekaj časa veselijo tudi sodelovanja v pokalnem tekmovanju Nogometne zveze Slovenije, saj bodo v sredo, 19. avgusta, ob 16. uri igrali z ljubljansko Olimpijo.

Zadnja sezona je bila za NK Rogaška piškava, saj so v MČL končali šele na 7. mestu. Pred novo sezono so se izdatno okrepili in obstoječemu kadru dodali kopico igralcev, s katerimi računajo na boj za sam vrh. To so: Denis Mraz , Goran Čuček , Burim Asllanaj, Boris Križanec in Tadej Stiplošek, ki so vsi prišli iz Šmarja. Iz Slovenske Bistrice je prišel Dejan Vrečko, iz Štor Daniel Pižir, v ekipi pa bo tudi Alen Neskić, ki je nazadnje brcal v Avstriji.

Predzadnji vikend v avgustu bodo s tekmovanjem začeli tudi v 3. SNL – sever, kjer ima naše območje dva predstavnika. Šmarčani bodo v prvem kolu gostovali v Podvincih, monsi pa pri B ekipi Maribora.

polovicka_celje_klik