Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nina Pušlar v prepevala v slatinskem Zdraviliškem parku (foto, video)


_DSC3847 (Kopiraj)V petek, 10. julija 2015, je Občina Rogaška Slatina v sodelovanju s Štajerskim valom pripravila koncert ene izmed priljubljenih slovenskih pevk Nine Pušlar. Koncert je občina podarila svojim občanom v sklopu občinskega praznika.

Po priljubljenosti lahko Nino Pušlar štejemo v sam vrh slovenskih pevk. Pevka se svojim oboževalcem vsako leto predstavi na številnih koncertih širom Slovenije. Številne njene skladbe so zasnovane tako, da jih lahko poslušamo tako na kavarniških oziroma parkovskih večerih kot tudi na raznih koncertih po večjih dvoranah. Izredno karizmatično pevko, ki s svojimi nastopi nikoli ne razočara, lahko v zadnjem letu spremljamo v vlogi Mete v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni.

_DSC4097 (Kopiraj)

Koncert pevke, ki je bil lociral pod arkadami enega izmed hotelov v slatinskem zdraviliškem parku, je številnim obiskovalcem pričaral čudovit poletni večer. Čudovita barvna igra odrskih luči, barvna fontana in prečudovit park so pričarali prav posebno svetlobno igro in obudili spomine na parkovske večere izpred nekaj let. Po odzivih sodeč so bili obiskovalci nad večerom več kot navdušeni, prav tako pa so mnogi izrazili željo oziroma bolje rečeno upanje, da bodo tovrstni dogodki kmalu postali tradicija.

v/t/f: Dejan Hribernik

juan-vasle-posli-klik