Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zlata in srebrna medalja na ekipnem državne prvenstvu v karateju


karate_kozje_junij_20157. junija 2015 je v športni dvorani v Polzeli je Karate zveza Slovenije s pomočjo tehničnega organizatorja Karate kluba Polzela organizirala Ekipno državno prvenstvo v karateju. Ekipa Karate Kluba Kozjansko in Obsotelje je ponosna na dva nova državna prvaka in enega viceprvaka.

Zlato sta osvojila brata Bor in Jan Hartl, ki sta nastopila v katah ekipno, kadeti. Ekipo kadetov so sestavljali; člana KK Kozjansko in Obsotelje in nosilca zlate medalje iz lanskega Ekipnega državnega prvenstva Jan in Bor ter član  Karate Kluba Radvanje Timotej Burlak. V finalu so z mojstrsko kato Empi premagali nasprotnike iz Kranja.

Ne glede na izjemno malo število skupnih treningov so fantje pokazali kvaliteto in zmagovalni odnos, ki pritiče le najboljšim športnikom. Drugo mesto in naslov državnega podprvaka pa je osvojil Timotej Jordan v sodelovanju z ekipo Karate Kluba Žalec. Ekipa je tekmovala v športnih borbah, v kategoriji dečki borbe. V finalu so se pomerili s tekmovalci iz KK Trbovlje ter na koncu osvojili izvrstno drugo mesto. Timotej že dalj časa kaže dobro formo in niza konstantne rezultate na domačih tekmah, zato drugo mesto na državnem prvenstvu vsekakor ni presenečenje.

AH

tabori-polsi-klik