Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo: Poletni športni in likovni tabor Kozje 2015 – dodatni termin


poletni-tabor-kozje-naslovna

Tabore z nočitvijo lahko tako le pri nas naročite za 155 eur, tabore brez nočitve pa že za 110 eur. Ta ugodnost velja le za naročila in opravljena plačila na Polovički, v predvidenem trajanju promocijske akcije oz. do zapolnitve mest.

Na voljo so še naslednji termini:

II. TERMIN: 05.07 – 10.07.2015  (NED – PET)

TENIS KAMP, NOGOMETNI KAMP, KOŠARKARSKI KAMP, KAMP BORILNIH VEŠČIN, LIKOVNI KAMP – DODATEN TERMIN ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA

III. TERMIN: 12. 7 – 17. 7. 2015  (NED – PET) – NOVO, ODPIRAMO 3. TERMIN

 TENIS KAMP IN NOGOMETNI KAMP

——————————————————————————————————————

Vaši otroci uživajo v nogometu, košarki, tenisu, borilnih veščinah, so morda bolj umetniško nadarjeni in jih veseli risanje, slikanje z barvami?

Potem so poletni športni tabori, ki jih v pristnem naravnem okolju kraja Kozje organizira  Zavod za šport, izobraževanje, kulturo in turizem Kozjansko kot nalašč za vaše mlade nadobudneže.

O TABORU

Udeležba v Poletnih taborih Kozje je namenjena vsem otrokom med  6 in 15 letom starosti, odvisno od izbire programa.

Poleg športnih in ustvarjalnih aktivnosti, bodo udeleženci tabora spoznavali nove prijatelje, se zabavali ob različnih družabnih igrah ter naredili svoje prve korake do osamosvojitve.

Za otroke organiziramo sledeče tabore. Na voljo je ŠPORTNI TABOR KOZJE (karate, tenis, nogomet, košarka), JEZIKOVNI TABOR KOZJE (angleščina, španščina) ter LIKOVNI TABOR KOZJE (poudarek na slikarstvu in risbi). Vsak otrok se ob prijavi odloči kateri program(kamp) bo obiskoval in se v njem skozi teden skupnega druženja naučil novih znanj in veščin.

PREDZNANJE NI POTREBNO
Za prijavo in udeležbo na taboru ni potrebno predznanje. Učitelji bodo v sklopu učnih delavnic razvrstili udeležence v skupine in jih obravnavali glede na že osvojeno znanje.

IZJEMNO PESTER PROGRAM
V času med treningi in učnimi delavnicami se izvaja izjemno pester program, ki vključuje kopanje v bližnjem kopališču (Aqualuna), različne športne aktivnosti, šolo kuhanja, družabne igre, obisk zanimivih gostov (policisti, znani športniki…), likovne in ustvarjalne delavnice, body painting, vsako leto pa si izmislimo še kaj novega.

KJE BOMO SPALI
V namen namestitve so zagotovljeni taborniški šotori, v katerih otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi. Vsak dobi svojo spalno blazino, spalno vrečo in pa odejo. Za večino otrok tak način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

HRANA IN PIJAČA
Udeleženci imajo zagotovljen zajtrk, kosilo in malico.  Vsem so neprestano na voljo hidratacijski napitki ter sadje. Udeleženci, ki se odločijo za spanje imajo vključeno še večerjo.

STROKOVNO VODSTVO
Vse naše tabore vodijo posamezniki, ki imajo večletne izkušnje za delo z mladimi in so strokovno usposobljeni na svojem področju. Sodelujemo s trenerji, učitelji, študenti naravoslovnih ved, družbenih ved in likovne umetnosti. Pri naši dejavnosti poskušamo čim več sodelovati z mladim kadrom, polnim energije, novih idej in zamisli.

POSLANSTVO
Naše poslanstvo in motivacija za prihodnost sta veselje in sreča otrok in mladih. Skupaj z njimi vsako leto rastemo in se razvijamo.

tabor-risanje

Vse druge potrebne informacije o taborih v Kozjem si preberite na spletni strani http://tabori-kozje.si

tabori-nog-ten

S KOZJANSKO.INFO NA POLETNI TABOR VKOZJE PO ZNIŽANI CENI:

Ker so naša tri naročila na Polovički s 50% popustom pošla ekstremno hitro, smo se uspeli z organizatorji dogovoriti za nov popust. Vsa naročila in plačila urejena na Polovički –  http://www.polovicka.si/poletni-tabori-v-kozjem-nogomet-kosarka-borilne-vescine-likovna-umetnost.html?options=cart , bomo nagradili s popustom. Tabore z nočitvijo lahko tako le pri nas naročite za 155 eur, tabore brez nočitve pa že za 110 eur. Ta ugodnost velja le za naročila in opravljena plačila na Polovički, v predvidenem trajanju promocijske akcije oz. do zapolnitve mest.

Cenejšo prijavnino na športni tabor v Kozjem naročite tukaj:

Polovicka_poletni_tabori_kozje_iii_ii_termin