Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 6 filmskih uspešnic in en animiran film


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Prva polovica junija bo v znamenju akcije in smeha. Tokrat vam kino Šmarje ponuja nabor šestih filmov, katerim je dodala tudi novo risanko vsem dobro poznanih Muminov. Izbirate lahko med filmi Vohunka (komedija), Beli bog (drama), Velika igra (akcijska pustolovščina), Francoska suita (vojna romantična drama), Prdoprašek doktorja Proktorja (družinska komedija), Jurski park (akcijska pustolovščina) in animiranim filmom Mumin na Azurni obali.

Petek, 5. junij 2015, ob 20. uri – VOHUNKA

SPY-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Komedija

Režija: Paul Feig
Igrajo: Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne

Susan Cooper (Melissa McCarthy) je kot siva miška neopazna analitičarka pri Cii in neopevana junakinja v ozadju najbolj nevarnih podvigov agencije. Ko med akcijo izgine njen partner (Jude Law) – še en agent, Rick Ford (Jason Statham), pa se znajde v škripcih – se Susan prostovoljno javi za tajno nalogo, pri kateri se mora vtihotapiti v svet smrtonosnega prekupčevalca z orožjem in preprečiti katastrofo svetovnih razsežnosti.

Sobota, 6. junij 2015, ob 10. uri – MUMIN NA AZURNI OBALI

mumin-03-sLeto: 2014
Država: Finska, Francija

Filmski žanr: Animirana družinska komedija

Režija: Xavier Picard, Hanna Hemila
Igrajo: Maria Sid, Mats Langbacka, Kristofer Gummerus, Alma Poysti, Carl-Kristian Rundman, Paavo Kerosuo

Simpatično nerodni mumini se odločijo za počitnice na morju, veter pa jih zanese na Azurno obalo. Smrkljica in Muminočka se hitro znajdeta v novem okolju in uživata v razkošju prestižnih hotelov in spoznavanju družbene smetane. Ko se Smrkljici začnejo dobrikati oboževalci dvomljivih namenov, se mora Mumintrol spoprijeti z ljubosumjem, Muminmama pa pogreša dom in stari način življenja, zato poskuša prepričati družino, da bi se vrnili in znova našli nekdanjo slogo.

Sobota, 6. junij 2015, ob 18. uri – BELI BOG

whitegod-02-sLeto: 2014
Država: Madžarska, Nemčija, Švedska

Filmski žanr: Drama

Režija: Kornél Mundruczó
Igrajo: Zsófia Psotta, Sándor Zsótér, Lili Horváth, Szabolcs Thuróczy, Lili Monori, Gergely Bánki, Tamás Polgár, Károly Ascher, Erika Bodnár, Body, Bence Csepeli, János Derzsi, Csaba Faix, Edit Frajt

13-letna Lili je zelo navezana na psa Hagena, toda zaradi novega zakona o kaznovanju lastnikov psov mešanih pasem, ga Lilijin oče nekega dne pusti v mestu. Hagen neumorno išče svojo lastnico, naposled pa se pridruži tropu potepuških psov. Kmalu pristane v rokah konjedercev, zaradi številnih zlorab pa se naposled upre in z drugimi psi pobegne ter zaneti upor proti okrutnim ljudem. Edina, ki lahko prepreči usodni spopad med ljudmi in psi, je mala Lili, ki še vedno ni pozabila svojega štirinožnega prijatelja.

Sobota, 6. junij 2015, ob 20. uri – VELIKA IGRA

biggame-00-sLeto: 2014
Država: Finska, Velika Britanija, Nemčija

Filmski žanr: Akcijska pustolovščina

Režija: Jalmari Helander
Igrajo: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Victor Garber, Mehmet Kurtulus, Ted Levine, Jorma Tommila, Risto Salmi, Felicity Huffman, Jim Broadbent, Rauno Juvonen, Jaymes Butler

13-letni Oskari se poda v divjino finskih gozdov, da bi dokazal svoje znanje preživetja in tako vstopil v svet odraslih. Ko skuša z lokom ujeti jelena, je priča strmoglavljenju letala na katerem je predsednik ZDA. Ker so mu na sledi teroristi, ki ga želijo ugrabiti, se mora na begu zanesti na Oskarijevo poznavanje divjine. Medtem ko ameriška vojska preko satelitov zgolj nemočno opazuje dogajanje, se nenavadna zaveznika pripravita na najbolj divji in neusmiljen boj za preživetje.

Petek, 12. junij 2015, ob 20. uri – FRANCOSKA SUITA

suitaLeto: 2014
Država: Velika Britanija, Kanada, Francija

Filmski žanr: Vojna romantična drama

Režija: Saul Dibb
Igrajo: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie, Eric Godon, Deborah Findlay, Ruth Wilson, Sam Riley, Vincent Doms, Simon Dutton

Med drugo svetovno vojno se po nacistični okupaciji Francije v podeželsko hišo mlade Lucille naseli častnik nemške vojske. Kljub začetnemu nezaupanju se med njima splete tiha naklonjenost, kar želi Lucillina tašča izkoristiti za pridobivanje in posredovanje koristnih podatkov uporniškemu gibanju. Toda ko se okupatorjeva agresija nad Francozi stopnjuje, se Lucille znajde pred usodno dilemo, ali naj uboga svojo pamet in izda svoje srce ali pa naj sledi svojim čustvom pogubne romance.

Sobota, 13. junij 2015, ob 18. uri – PRDOPRAŠEK DOKTORJA PROKTORJA

prdoprašekLeto: 2014
Država: Norveška

Filmski žanr: Družinska komedija

Režija: Arild Froehlich
Igrajo: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Atle Antonsen, Gard B. Eidsvold, Kristin Grue, Helén Vikstvedt, Eili Harboe, Arthur Berning, Linn Skaber, Ingar Helge Gimle, Nils Jorgen Kaalstad, Christian Skolmen

Prijatelja Lise in Bulle se spoprijateljita s čudaškim profesorjem Proktorjem, ki po naključju izumi najbolj močan prdoprašek na svetu. Navdušena nad nenavadnim izumom se odločita raziskati njegove učinke in možnosti uporabe. Ker se praška želi polastiti tudi lakomni bogataš in njegova trdobučna sinova, se zabavna dogodivščina spremeni v nepozabno avanturo, polno smeha in glasnih, gateparajočih prdcev.

Sobota, 13. junij 2015, ob 20. uri – JURSKI SVET, 3D

JUARSSIC-WORLD-223x324px-1Leto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Akcija, Pustolovski film

Režija: Colin Trevorrow
Igrajo:   Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson

Znanstvenofantastična akcijska poslastica nas bo popeljala na otok Isla Nublar, kjer dvaindvajset let po katastrofalnih dogodkih nemoteno obratuje tematski park, ustvarjen po izvirni ideji vizionarja Johna Hammonda. To novo domovanje dinozavrov nadzira korporacija Masrani Corporation, skupaj s skupino strokovnjakov, med katerimi najdemo tudi enega od protagonistov filma Owena (Chris Pratt), ki raziskuje obnašanje Velociraptorjev, pripadnikov družine dromeozavrov.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje:

Vohunka (5.6.), Mumin na Azutni obali (6.6.), Beli Bog (6.6.), Velika igra (6.6.), Francoska suita (12. 6.), Prdoprašek doktorja Proktorja 13. 6., Jurski svet 3D (13. 6.)

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj: