Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK odklop v Podčetrtku (FOTO/VIDEO)


sok2015 (1)V petek, 19. junija 2015, so člani Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja pripravili tradicionalno festivalsko prireditev imenovano ŠOK odklop v športni dvorani v Podčetrtku.

Zaradi slabe vremenske izkušnje iz lanskega leta so se organizatorji odločili prestaviti prireditev iz hipodroma v Imenem v podčetrško športno dvorano, kar se je glede na zunanje temperature in vreme izkazalo kot izredno pametna odločitev. Na odru ŠOK-a je kot prvi nastopil Prevara band, ki sestavljajo sami odlični glasbeniki, preigravajo pa predvsem legendarne Yugo rock skladbe, ki so za vedno zaznamovale območje nekdanje Jugoslavije. Za njimi so na oder stopili glasbeniki, katerih v širšem slovenskem območju ni potrebno posebej predstavljati – skupina Mi2, in do vrelišča spravili tako mlajše kot starejše obiskovalce, ki pa so bili še posebej veseli, da so se člani skupine odločili ograjo prestaviti malo bolj proti odru in tako ustvariti še močnejšo povezanost z občinstvom. Po mnenju številnih obiskovalcev gre ravno njim največja zahvala, da je prireditev uspela kot je in da je okoli 800 obiskovalcev ponovno uživalo na ŠOK-u. Kot tretji so se predstavili še člani Fešta banda iz Velenja, ki so z različnimi skladbami pričarali občutke prisostvovanja na znamenitem festivalu v srbski Guči. Predstavili so se z raznolikim repertoarjem, od hitov iz nekdanje skupne države pa vse do slovenskih in številnih drugih skladb.

sok2015 (2)

Kljub vsemu so člani KŠŠO lahko izredno zadovoljni z obiskom. Upamo, da bodo še naprej s podobnim elanom in idejami krojili dogajanje na območju Kozjanskega in Obsotelja.

v/t/f: Dejan Hribernik

Polovicka_rokovo_poletje_madrigalisti