Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert: Sladka 80-ta z Big bandom Šmarje (foto in video)


sladka_80ta_big_band_smarje (1)Člani Big banda Šmarje pri Jelšah so minuli četrtek pričarali uvod v poletne glasbene večere. Na ploščadi pred kulturnim domom v Šmarju so pripravili večer, posvečen “pisanim in sladkim” osemdesetim letom prejšnjega stoletja. Večer je bil tako glasbeno kot tudi stilsko posvečen glasbi, modi in pripomočkom med leti 1980 in 1989.

Člani Big banda Šmarje so v svojem skoraj uro in pol dolgem koncertu predstavili številne domače in tuje hite iz 80-ih let, med njimi Footloose, What a Feeling, Rock Me Baby, Nad mestom se dani in številne druge uspešnice. V vlogi povezovalcev so se tokrat premierno predstavili nekateri člani in na hudomušen način predstavili skladbe, modo in razne pripomočke iz tistega časa in tako obiskovalcem privabili smeh na obraz, nekaterim malo starejšim pa spomine na čase, za katere številni pravijo, da so bili nekaj popolnoma drugega kot so sedanji. Po odzivu obiskovalcev, so bili le-ti nad koncertom izredno navdušeni.

sladka_80ta_big_band_smarje (2)Umetniška vodja Big banda Šmarje pri Jelšah Kaja Bicskey je po koncertu povedala, da je bila tako z izvedbo koncerta kot tudi z obiskom le-tega zelo zadovoljna. Obenem pa je povabila vse ljubitelje glasbe na koncert, ki se bo odvil 24. junija ob 19.30 na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini, v primeru slabega vremena pa v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

v/t/f: Dejan Hribernik

Polovicka_rokovo_poletje_madrigalisti