Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 9. 6. 2015


Rogaška Slatina, 3. 6. 2015

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z lomljenjem ključavnice vlomil v stanovanje, od koder je odtujil 7.500 eurov. Policisti za storilcem še poizvedujejo.

Rogaška Slatina, 4. 6. 2015

Policisti so dobili obvestilo o prometni nesreči na Cesti na Boč. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola zapeljala s ceste. Zoper voznico je bil podan obdolžilni predlog na sodišče.

Dobovec, 5. 6. 2015

Neznani storilec je pristopil do delovnega stroja, na katerem je razbil steklo ter iz rezervoarja odtujil gorivo. Za storilcem policija še poizveduje.

Rogaška Slatina, 5. 6. 2015

Policisti so imeli v postopku mladoletno voznico kolesa z motorjem, katera je vozila brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Vozilo ji je bilo zaseženo, zoper voznico pa je bil podan obdolžilni predlog na sodišče.

Rogaška Slatina, 6. 6. 2015

V nočnem času so bili policisti s strani občana obveščeni, da so ga neznanci pretepli in ga telesno poškodovali. Zaradi poškodb je iskal zdravniško pomoč v bolnici. Policisti zbirajo obvestila in bodo izvedli ustrezen ukrep glede na stopnjo poškodb oškodovanca.

Rogaška Slatina, 6. 6. 2015

Policisti so bili soboto zvečer obveščeni o kršitvi javnega reda v zasebnem prostoru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je sin znesel nad materjo. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, zoper njega sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

Akcija »0,0 šofer »

V minulem tednu so policisti izvajali poostreno kontrolo prometa s poudarkom na ugotavljanje psihofizičnega stanja voznikov. Tako so preizkusili 110 voznikov. Kar 5 jih je vozilo pod vplivom alkohola. V enem primeru je bil podvzet ukrep po 113a. členu Zakona o prekršku in sicer začasni odvzem vozniškega dovoljenja do odločitve sodišča. Prav tako je zaskrbljujoče, da je v 1 primeru vozil pod vplivom alkohola voznik začetnik in celo mladoletna voznica, ki ni posedovala vozniškega dovoljenja.

V prihajajočih dneh bodo policisti poostrili svoje aktivnosti v zvezi ugotavljanja kršitev hitrosti. Poseben poudarek bo dan okolici šol in glavni cesti drugega reda G2,107 (obvoznici).