Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 2. 6. 2015


Rogaška Slatina, 25. 5. 2015

Tega dne so policisti v dopoldanskem času zaradi izsiljevanja prednosti obravnavali 2 prometni nesreči. Obema povzročiteljema je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 26. 5. 2015

Po končani košarkarski tekmi, ki se je odvijala tega dne, je do policistov pristopila občanka in naznanila, da ji je neznani storilec na parkirnem prostoru poškodoval parkiran osebni avtomobil. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je neznani storilec na osebnem avtomobilu prerezal prednji pnevmatiki in napravil več risov po karoseriji. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper storilca podali kazensko ovadbo na ODT.

Dobovec pri Rogatcu, 27. 5. 2015

Policisti so prijeli obvestilo o delovni nesreči v Osnovni šoli Dobovec pri Rogatcu. Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je delavec pri popravilu telefonskega vodnika padel z lestve. Delavec je padel na tla z višine približno iz 2,5 metra. S kraja je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnico Celje,  kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lahko telesno poškodbo. Ugotovljeno je bilo, da je tuja krivda izključena in bo o zadevi podano poročilo na Območno državno tožilstvo.

Rogaška Slatina, 31. 5. 2015

Policisti so imeli v postopku voznika kolesa z motorjem, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil tudi pod vplivom alkohola. Kolo z motorjem mu je bilo na kraju zaseženo, zoper voznika pa je bil na OS Celje podan obdolžilni predlog.

Rogaška Slatina, 31. 5. 2015

V noči na nedeljo je do policistov pristopil občan in naznanil, da se v gostinskem lokalu v Ratanski vasi pretepa več oseb. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta v lokalu razbijala kozarce in uničevala inventar brata, ki sta bila pod vplivom alkohola. Obema je bil izdan plačilni nalog. Ker je eden od bratov nadaljeval s kršitvijo in ni upošteval na kraju zakonitega ukrepa policista, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.