Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 16. 6. 2015


PROMETNA NESREČA

Gabrovec pri Kostrivnici, 9. 6. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so opravili ogled prometne nesreče, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti mladoletnega voznika kolesa z motorjem. Voznik in njegov mladoletni sopotnik sta se v nesreči lahko telesno poškodovala. Zoper mladoletnega voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

POZABILA DENAR V REŽI BANKOMATA

Rogatec, 5. 6. 2015

Na PP Rogaška Slatina je prišla občanka in povedala, da je v reži bankomata pri trgovini Jager v Rogatcu opravljala dvig 150 EUR. Po opravljeni transakciji je bančno kartico vzela, denar pa pustila v reži bankomata. Ko se je po nekaj minutah vrnila do bankomata, denarja v reži ni bilo več. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

MED PREPIROM GROZIL S KOVINSKO PALICO

Rogaška Slatina, 11. 6. 2015

Na PP Rogaška Slatina je prišel občan in povedal, da mu je sosed med prepiramo grozil s kovinsko palico. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper storilca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Cerovec pod Bočem, 13. 6. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Cerovcu pod Bočem. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz hiše odtujil gotovino in zlatnino v skupni vrednosti 8.100 EUR. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

NASILJE V DRUŽINI

Rogatec, 14. 6. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina smo bili obveščeni o nasilju v družini, v Rogatcu. Policisti so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja, ki ga je preiskovalni sodnik potrdil in podaljšal. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Celju.