Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 6 filmskih uspešnic in 1 animirani film – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Druga polovica maja v kino prinaša nov nabor trenutnih svetovnih filmskih uspešnic. Tokrat si lahko ogledate, pustovoščino Dežela jutrišnjega dne, animirani film Zakaj (ni)sem pohrustal svojega očeta, komediji Takšna pač je in Gorčilo, akcijski film Prelomnica svetega Andreja, slovensko mladinsko pustolovščino Rdeča raketa in dolgo pričakovano nadaljevanje ameriške uspešnice Prava nota.

Petek, 22. maj 2015, ob 20. Uri –DEŽELA JUTRIŠNJEGA DNE: SVET ONKRAJ

Tommorowland-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Znanstvena fantastika, Pustolovski film

Režija: Brad Bird
Igrajo: Britt Robertson, George Clooney, Hugh Laurie, Kathryn Hahn

V Disneyjevi navdušujoči misteriozni avanturi »Dežela jutrišnjega dne: Svet onkraj«, se prenasičen znanstvenik in optimističen najstnik odpravita na nevarno misijo razkritja skrivnosti enigmatičnega mesta nekje v času in prostoru.

Sobota, 23. maj 2015, ob 18:00 – ZAKAJ (NI)SEM POHRUSTAL SVOJEGA OČETA

pourquoi-00-sLeto: 2014
Država: Francija

Filmski žanr: Animirani film

Režija: Jamel Debbouze
Igrajo: Jamel Debbouze, Mélissa Theuriau, Arié Elmaleh, Patrice Thibaud, Christian Hecq, Youssef Hajdi, Johanna Hilaire, Diouc Koma

Zabavna komedija o nastanku sodobnega človeka se dogaja 2 milijona let v preteklosti, ko si mladi opičnjak Edvard ob padcu z drevesa zlomi roko. Da bi preživel, se mora naučiti hoditi po dveh okončinah, vendar se zaradi svoje drugačnosti ne more več vrniti k družini. Da bi ustvaril novo pleme, mora odkriti drugačne načine preživetja, od iznajdbe ognja in novih načinov lova, kar sproži smrtonosno zavist njegovega brata, kralja starega opičjega klana.

Sobota, 23. maj 2015, ob 20. Uri – TAKŠNA PAČ JE

SHE-IS-FUNNY-223x324pxLeto: 2014
Država: ZDA

Filmski žanr: Komedija, Drama

Režija: Peter Bogdanovich

Igrajo: Imogen Poots, Owen Wilson, Jennifer Aniston

V kino prihaja brilijatna komedija Petra Bogdanovicha o nadobudni mladi igralki (Imogen Poots), njeni psihoterapevtki (Jennifer Aniston) zmedenemu režiserju (Owen Wilson) in nepričakovanih zapletih, ki vas bodo nasmejali do solz!

Torek, 26. maj 2015, ob 20. uri – GORČILO: SI ME PRIŠEL POGLEDAT

film-l12117-1-Gorcilo-Si-me-prisel-pogledatLeto: 2015
Država: Črna Gora, Srbija

Filmski žanr: Komedija

Režija: Milan Karadžić
Igrajo: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić, Kristina Stevović, Viktor Savić, Helena Aksamit, Momo Pićurić, Andrija Milošević, Božidar Zuber, Milorad Mandić Manda, Vojo Krivokapić, Dragiša Simović

Komedija o življenju v nekdanji skupni republiki Jugoslaviji se dogaja v oddaljenem črnogorskem naselju, ki ga želi oblast z novo cesto povezati s civilizacijo. V zdolgočaseno tradicionalno okolje se priseli geometer Lazo z ženo Klaro, priznano balerino, ki v trenutku zmeša glave številnih moških. Preostali vaščani so soočeni z nepoznanimi zagatami sodobne družbe, od korupcije do najbolj preprostih vprašanj ljubezni in iskanja življenjske sreče.

Petek, 29. maj 2015, ob 20. Uri – PRELOMNICA SVETEGA ANDREJA

San_Andreas_newp1Leto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film

Režija: Brad Peyton
Igrajo: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Archie Panjabi, Carla Gugino

Zgodba sledi pilotu helikopterja in reševalcu Rayu (Dwayne Johnson), ki s svojo ženo po katastrofalnem potresu potuje iz Los Angelesa v San Francisco, da bi skupaj rešila svojo hči. Njuno burno potovanje se izkaže zgolj za pričetek grozovitosti, ki jih je pripravila narava.

Sobota, 30. maj 2015, ob 18. Uri – PRAVA NOTA 2

PP2-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Komedija

Režija: Elizabeth Banks
Igrajo:   Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Rebel Wilson

V Pravi noti 2 se bo skupina podala na osvajanje novih vrhov, pred njimi je namreč njihov največji izziv do sedaj – svetovno tekmovanje a capella skupin, kjer se vsake štiri leta pomerijo le najboljši.

Sobota, 30. maj 2015, ob 20. Uri – RDEČA RAKETA

rdecaraketa-03-sLeto: 2015
Država: Slovenija

Filmski žanr: Mladinska pustolovščina

Režija: Vojko Anzeljc
Igrajo: Aljoša Bregar, Jure Ivanušič, Iva Babič, Gaja Filač, Jernej Kogovšek, Alenka Kozolc Gregurić, Iztok Jereb, Matjaž Pikalo, Franko Korošec

Režiser komedij Zadnja večerja in Gola resnica predstavlja zgodbo o najstniku Janu, ki skuša pred nerazumevajočimi starši in težavami v šoli zbežati z izumljanjem in sestavljanjem različnih vozil. Po ločitvi staršev Janova neprilagojenost družbenim normam postane še bolj izrazita in ko mu začnejo groziti s popravnim domom, se odloči z dekletom in najboljšim prijateljem sestaviti vozilo, s katerim bi lahko enkrat za vselej pobegnili daleč stran od vsakdanjih problemov.

K. S.

 S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje:   Dežela jutrišnjega dne: svet onkraj (22.5.), Zakaj (ni)sem pohrustal svojega očeta (23. 5.), Takšna pač je (23. 5.), Gorčilo: si me prišel pogledat (26.5.), Prelomnica sv. Andreja (29.5.), Prava nota 2 (30.5.) in Rdeča raketa (30.5.)

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj: