Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Saša Einsiedler v Rogaški Slatini vodila delavnico “Moja podoba je moja odločitev”


sasa_einsiedler_1V sredo, 13. maja, je v Podjetniškem inkubatorju Vrelec v Rogaški Slatini potekala delavnica, ki jo je vodila Saša Eisiedler. S svojimi razmišljanji je zbrane vodila do spoznavanja sebe, dodala je smernice in načrt krepitve samopodobe, pokazala pa je tudi konkretne vaje, s katerimi si lahko posamezniki olajšajo in skrajšajo pot do cilja.

Televizijska in radijska voditeljica, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka in coach, Saša Einsiedler, se v zadnjem času poglobljeno ukvarja s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave. Slednje manifestira preko številnih tečajev in seminarjev ter svetovanjem, s čimer pomagam tistim, ki se zavedajo pomembnosti nastopa in pojave ter želijo izboljšati medosebne odnose na delovnem mestu in v domačem okolju.

S coachingom pomaga ljudem, ki želijo pomoč pri doseganju svojih ciljev, s transformativno mediacijo pa pomagam pri reševanju sporov in nesoglasij v družinah, podjetjih (med zaposlenimi), ter ostalim.

sasa_einsiedler_2

Na minuli delavnici, ki je potekala v Podjetniškem inkubatorju Vrelec, so zbrani pod vodstvom Einsiedlerjeve obdelali teme o samopodobi (kakšna je samopodoba posameznika, iskanje omejujočih prepričanj in odločitev, da jih ne potrebujem več). Skupaj z udeleženci delavnice so izluščili pomen notranjega samogovora, napotke za utišanje le-tega. Einsiedlerjeva je med drugim pokazala vaje za sajenje novih prepričanj. Seveda pa je velik pomen izdelava načrta, pri katerem si moramo zastaviti temeljna vprašanja: kaj si želim, kaj sem pripravljen-a narediti za svoj cilj, koliko časa mu bom namenil-a, podpora, ki jo imam v drugih, nova pravila v življenju in postavljanje mej.

Ob koncu so sledile vaje z ogledalom, pogovor z notranjim otrokom, dotaknili so se tudi skrbi za zdravje in telo ter vaj proti stresu.

eH

Foto: Podjetniški inkubator Vrelec Rogaška Slatina