Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pri vseživljenjskem izobraževanju Šentjurčani tesno s Šmarčani in Slatinčani


tvu 2015Ob letošnjem 20., jubilejnem, Tednu vseživljenjskega učenja je Ljudska univerza Šentjur znova pripravila kopico aktivnosti, ki bodo trajale vse do konca junija.

Najbolj natančne informacije so objavljene na centralnem spletnem mestu za Slovenijo, kjer je v bazi kar okoli 10.000 brezplačnih dogodkov.

Povezava k dogodkom, ki jih koordinira LU Šentjur (klik!)

tvu 2015 trznica sentjurLU Šentjur se je za letošnji TVU povezala z izvajalci v Šmarju pri Jelšah in Rogaški Slatini, Knjižnico Šmarje pri Jelšah in LU Rogaška Slatina, kar prinaša določene sinergijske učinke in za prihodnje odpira nove razsežnosti. V zadnjih treh dneh so v vseh treh krajih tako izpeljali Festival učenja in druženja.

Zaradi dežja so današnje dogajanje z Mestnega trga predstavili na šentjursko tržnico, kjer so se tega najemniki lokalov, kakor tudi gostje zelo razveselili in bo o tem prizorišču veljalo razmisliti tudi v prihodnje.

*na prvi sliki Lidija Sovinc iz LU Rog. Slatina, Alja Polenek iz LU Šentjur in Jana Turk Šulc iz šmarske knjižnice; na drugi sliki utrinek s tržnice – foto: LUŠ; v: bR

polovicka_celje_klik