Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 6. 5. 2015


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 28. 4. do 4. 5. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

TOREK, 28. 4. 2015

V večernih urah je bilo prijavljeno kaznivo dejanje Tatvine  iz lokala v Lazah pri Dramljah. NN storilec je izkoristil odsotnost zaposlenih in iz blagajne odtujil denar v različnih apoenih. Sledi zbiranje obvestil in KO na ODT.

ČETRTEK, 30. 4. 2015

Tega dne nas je obvestil prijavitelj, da se je NN voznik pripeljal na dvorišče stanovanjske hiše in mu stresel smeti. Policisti so kršitelja izsledili in mu predočili prekršek, zaradi česar se je občan ustrašil in šel takoj nazaj do stanovanjske hiše, kjer je pospravil svojo nesnago.

SOBOTA, 2. 5. 2015

Ob 03.37 uri  smo bili policisti PP Šentjur obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v okolici Kalobja. Policisti so takoj po sprejetem obvestilu odšli na kraj, kjer so kraj zavarovali. Preko dneva se je s strani ogledne komisije SKP PU Celje opravljal ogled kraja požara. Po vseh zbranih obvestilih in ugotovljenih dejstvih ter okoliščinah, bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo v Celju.

PONEDELJEK, 4. 5. 2015

Ob 14.16 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na Cesti Kozjanskega odreda. Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila s priklopnim vozilom zapeljal izven vozišča na neutrjeno bankino, katera se je pod težo vozila udrla, kar je imelo za posledico, da se je vozilo prevrnilo na desni bok. Vozniku je bil izdan plačilni nalog zaradi vožnje izven vozišča, saj bankina ni namenjena za vožnjo z vozili, ampak zagotavlja bočno stabilnost vozišča in omogoča namestitev prometne signalizacije in prometne opreme.

NASILJE V DRUŽINI

Ob 14.33 uri smo bili obveščeni o sumu nasilja v družini. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je v družini že dalj čas prihajalo do fizičnega in predvsem psihičnega nasilja s strani partnerja do partnerke. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja in izrečena globa v višini 625 €.

PIJANI V PROMETU

Policisti so v času od 28. 4. 2015 do 4. 5. 2015 ugotovili pet voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola, začasno so jim bila odvzeta vozniška dovoljenja ter izrečene globe.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 

Martin Kumer

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor III.