Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 26. 5. 2015


Poškodovanje avtomobila 1

Policisti so bili v torek 19. 5. 2015 obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila na Ostrožnem pri Ponikvi. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznanec poškodoval osebni avtomobil Renault Scenic, s tem, da je razbil zadnje steklo, ter s tem oškodoval lastnika.

Asistenca zdravniku
Policisti so v sredo 20. 5. 2015 dvakrat nudili asistenco zdravstvenemu osebju pri nudenju pomoči občanu, ki ima psihične težave. Ob drugem dogodku je bil občan s strani zdravstvenega osebja hospitaliziran.

Zaseg prepovedane droge

Policisti so v sredo 20. 5. 2015 občanu zaradi suma, da gre za prepovedano drogo Konoplja, zasegli dve manjši sadiki rastlin. V primeru pozitivnega rezultata analize, zoper občana sledi hitri postopek o prekršku.

Prometna nesreča

V petek 22. 5. 2015 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na znanem ostrem ovinku pri ribniku na Proseniškem. Na kraju so policisti ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na obcestno ograjo in tam obstal. Na srečo je pri tem nastala le materialna škoda.

Prometni nesreči s pobegom

Policisti so bili v petek 22. 5. 2015 obveščeni o 2 prometnih nesrečah, kjer pa povzročitelj ni počakal na kraju ampak je s raja odpeljal.

Prva prometna nesreča se je zgodila okoli 17. 30 ure v Stopčah, kjer neznani voznik osebnega avtomobila Volkswagen, srebrne barve, zaradi neprilagojene hitrosti ni zmogel odpeljati ovinka, ter ga je s ceste zaneslo v živo mejo, ki jo je močno poškodoval.

Druga prometna nesreča se je okoli 21. 30 ure pripetila na relaciji Dolga gora – Polžanska Gorca pa se je pripetila prometna nesreča, kjer je s kraja pobegnil voznik svetlo zelenega vozila znamke Volkswagen.

Poškodovanje avtomobila 2

Policisti so bili v ponedeljek 25. 5. 2015 obveščeni o poškodovanju vozila. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec z neznanim predmetom v času preko minulega vikenda porisal karoserijo osebnega avtomobila last oškodovanca.

Tatvine cvetlic

Policisti so bili v ponedeljek 25. 5. 2015 obveščeni o tatvini rož s parkirišča pokopališča v Šentjurju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči prišel na parkirišče pokopališča v Šentjurju, kjer je iz betonskih korit in nabrežine, odtujil 59 sadik različnih enoletnih cvetlic, ki so jih tja nasadili delavci JKP Šentjur.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II