Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 5. 5. 2015


KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Rogaška Slatina, 28. 4. 2015

Policisti so bili zaradi kršitve javnega reda in miru napoteni na intervencijo v skladiščnem prostoru podjetja v Rogaški Slatini. Na kraju so ugotovili, da je v skladišče podjetja prišel občan in pričel z zmerjanjem tam zaposlenih. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA

Rogaška Slatina, 29. 4. 2015

V Rogaški Slatini sta trčili voznici osebnih avtomobilov. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Udeleženki nista bili telesno poškodovani, povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA  S TELESNIMI POŠKODBAMI

Rogaška Slatina, 30. 4. 2015

Pri I. OŠ Rogaška Slatina je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in kolesar. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Kolesar se je lažje telesno poškodoval.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Rogaška Slatina, 30. 4. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Rogaški Slatini. Policisti so pobeglega voznika izsledili in mu izdali plačilni nalog.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

Rogaška Slatina, 1. 5. 2015

Policisti so v Rogaški Slatini ustavili voznika avtomobila in mu odredili preizkus z alkotestom. Z rezultatom se voznik ni strinjal, zato mu je bil odrejen preizkus z etilometrom, ki je potrdil preveliko koncentracijo alkohola v organizmu. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako je bil zoper voznika napisan obdolžilni predlog na sodišče, ki bo tudi odločalo o začasno odvzetem vozniškem dovoljenju.

ZASEŽEN OSEBNI AVTOMOBIL

Podplat, 1. 5. 2015

Policisti so v Podplatu ustavili voznika osebnega avtomobila, pri postopku je bilo ugotovljeno, da njegovo vozniško dovoljenje ni veljavno. Vozniku je bil osebni avtomobil zasežen,  prav tako je bil zoper voznika napisan obdolžilni predlog na sodišče, ki bo odločalo tudi o odvzemu vozila.