Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 26. 5. 2015


18. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči pred Mercatorjem v Rogaški Slatini. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila, v katero je trčil voznik kolesa z motorjem. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

21. 5. 2015

Iz trgovine Jager na Prvomajski ulici so bili policisti obveščeni o tatvini pralnega stroja. Na kraju bilo ugotovljeno, da sta dva neznana moška v osebni avto temnejše barve  naložila nov pralni stroj znamke Bosch in ga odpeljala neznano kam. S tem dejanjem je neznanec trgovino oškodoval za 519 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba zaradi  tatvine.

22. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o sporu na mestni tržnici v Rogaški Slatini. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do besednega spora med prodajalcema jagod glede nabave in prodaje jagod. Kršitelju bil izdan plačilni nalog.

24. 5. 2015

Policisti so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal 0,79 mg/l,  zato mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje. O kazni bo odločalo sodišče.

24. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v lokalu Flor cafe v Rogatcu, kjer naj bi neznanec udaril občana. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v lokalu prišlo najprej do besednega spora med udeleženci, nato pa še do pretepa zaradi starih zamer.  Kršitelji bodo ustrezno sankcionirani.

24. 5. 2015

Na policijsko postajo je prišel občan in prijavil, da mu je neznanec vlomil v vikend na Dreveniku. Občanu je bila odtujena robotska kosilnica s polnilno postajo, vodna črpalka in dve peči.