Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 19. 5. 2015


PROMETNA NESREČA

ROGAŠKA SLATINA, 11. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili iz SB Celje obveščeni, da se je pri njih zglasila občanka iz Rogaške Slatine, katera je utrpela lahke telesne poškodbe v prometni nesreči, v kateri je bila udeležena sama. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je voznica motornega kolesa, 10. 5. 2015, zaradi vožnje preblizu desnega roba, zapeljala ob robnik pločnika, zaradi česar je izgubila oblast nad vozilom in padla po vozišču. Zaradi poškodbe je zdravniško pomoč iskala sama naslednjega dne, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela lahke telesne poškodbe.

PROMETNI DOGODEK

GABERNIK, 15. 5. 2015

Policist so 15. 5. 2015 dobili obvestilo, da je na naslovu Sp.Gabernik 13 zagorelo tovorno vozilo. Na samem kraju je bilo ugotovljeno, da je do požara na tovornem vozilu prišlo zaradi pregretja zavornega sistema. Požar na tovornem vozilu je najprej gasil voznika, pogasili pa so gasilci PGD Steklarna, Zaradi požara je nastalo za okoli 3.000 evro materialne škode. O dogodku bodo policisti obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI

ROGAŠKA SLATINA, 16. 5. 2015

Policisti so bili obveščeni, da je neznani storilec preko noči poškodoval smetnjake pri trgovini Spar. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poškodoval oziroma uničil dve betonski koriti za smeti last podjetja Spar ter s tem povzročil za okoli 300 evrov škode. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

TATVINA

ČAČA VAS, 17. 5. 2015

Na PP Rogaška Slatina je prišla občanka, katera je povedala, da so njeni hčeri odtujili mobilni telefon, znamke LG, v vrednosti 200 evro. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

POŽAR

LOČEN DOL, 11. 5. 2015

Policisti so dobili obvestilo s strani RECO o požaru na naslovu v kraju Ločen dol. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je  pogorel lesen objekt zraven hiše v velikosti 3,5 x 5,5 metra. Policisti bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.