Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 12. 5. 2015


ILEGALNI PRESTOP DRŽAVNE MEJE

Rogatec,  7. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so v Rogatcu po obvestilu občana ob državni meji prijeli štiri državljane Afganistana, ki so ilegalno vstopili v R Slovenijo. Vsi so bili nastanjeni v center za tujce v Postojni. Polnoletna Afganistanca sta že bila izročena hrvaškim varnostnim organom, medtem, ko za mladoletnika postopek vračanja še poteka.

TATVINA GORIVA

Kačji dol, 8. 5. 2015

Neznani storilec je ponoči pristopil do kmetijskega traktorja, ki je bil parkiran pod nadstreškom gospodarskega poslopja, prerezal cev za gorivo in odtujil okoli 40 litrov goriva. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA

Rogaška Slatina, 10. 5. 2015

V Rogaški Slatini sta trčila voznika osebnih avtomobilov. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V nesreči se je en udeleženec lažje telesno poškodoval, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PRIDRŽANJE OSUMLJENCEV KAZNIVEGA DEJANJA

Rogaška Slatina, 9. 5. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so obravnavali kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. V zvezi kaznivega dejanja so policisti pridržali dve osebi, opravili hišne preiskave, 11. 5. 2015 pa sta bili osebi privedeni k preiskovalnemu sodniku, ki je za obe odredil sodno pridržanje