Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nova otroška slikanica Zinka Črepinka otrokom približuje svet stekla

zinka-crepinkaV steklarskem mestu v Rogaški Slatini je nastala slikanica Zinka Črepinka. Že tisočletja nas steklo navdušuje in tako že več kot 25 let tudi avtorico slikanice Zinko Kobula Kamenšek. Njene večletne učiteljske izkušnje so jo nagovorile, da je s svojo zgodbo predstavila svojo mladostno igrivost, odnos do stekla, učiteljev. Namesto punčk in avtomobilčkov so njen navdih bile vedno črepinje in vse, kar je bilo in je še povezano z njimi. Črepinka kot glavni lik slikanice sporoča, da je pomembno slediti svojim sanjam. Sama avtorica pravi, da tradicijo, s katero je zraslo in raste mnogo ljudi, moramo spoštovati in poskrbeti, da jo otrokom približamo na ustrezen način.

Otroško slikanico lahko naročite na elektronski naslov: [email protected] ali  [email protected]. Cena slikanice je 18 €.

Celotno ponudbo izdelkov podjetja Promark si lahko pogledate na spletnem naslovu www.promark.si, izdelke lahko naročite na spletni naslov [email protected] ali pa si jih pogledate in kupite na nekaterih izbranih lokacijah v Rogaški Slatini in okolici (več info na Facebook strani Promark).

Izdajo slikanice so finančno podprli Občina Rogaška Slatina), Javni zavod za kulturo, turizem in razvoj občine Rogatec, Energo Jug, d. o. o., Satler okna in vrata, d. o. o., Zavarovalnica Tilia, d. d., CNC Vojko Kamenik, s. p. , Elpart – Bogdan Lepan, s. p., Marko Kamenšek, Pro-mark, s. p..

crepinka-sponzorji