Hartla uspešna tudi v Avstriji

11. 5. 2015 13:58

cacak karate 2015Člani Karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se udeležili mednarodnega turnirja Eurocup 2015 v Zell am Seeju, Avstrija, v organizaciji karate kluba Karate Union Shotokan Pinzgau. V priljubljenem turističnem letovišču jugozahodno od mesta Salzburg sta barve kluba zastopala Jan in Bor Hartl, ki sta tekmovala v kadetski kategoriji tako v katah kot tudi v borbah. Na turnirju je sodelovalo 86 klubov iz 21 držav Evrope, Azije, Afrike in Amerike.

V močni mednarodni konkurenci je Bor Hartl osvojil odlično 2. mesto v disciplini športnih borb, -52kg. Svoje nasprotnike je vse do finala suvereno premagoval, kjer je po dinamičnem in razburljivem dvoboju nesrečno izgubil. Jan se je tokrat izkazal v disciplini kat, kjer je z izvedbo treh mojstrskih kat premagoval nasprotnike do polfinala, kjer mu je zmanjkalo športne sreče, po dodatnih bojih za medaljo je osvojil solidno 5. mesto.

S 5 zlatimi, 5 srebrnimi in 8 bronastimi medaljami so tako v skupni razvrstitvi klubi iz Slovenije osvojili končno 5. mesto. Najuspešnejši so bili tekmovalci iz nemških klubov.

Bor in Jan se trenutno intenzivno pripravljata na balkansko prvenstvo 2015, ki bo konec meseca v Črni gori. Tekmovanja se bosta udeležila kot člana slovenske karate reprezentance.

 

REZULTATI:

BORBE – KADETI: Bor Hartl, 2. mesto

KATE – KADETI: Jan Hartl, 5. mesto

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,044 seconds.