Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 3 sveže filmske uspešnice in dokumentarni film o skupini Mi2 – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V prvem delu meseca aprila si boste lahko ogledali akcijski film Žarišče, novo nastalo priredbo vsem znane zgodbe o Pepelki, akcijski spektakel Hitri in Drzni 7 ter za konec še celovečerni glasbeno dokumentarni film Kdo = Mi2.

 

Torek, 7. april 2015, ob 20. Uri – ŽARIŠČE

FOCUS_webDržava/Letnik: USA/2014

Filmski žanr: Komedija, Kriminalni film

Igralci: Margot Robbie, Will Smith, Rodrigo Santoro

Režiser: Glenn Ficarra, John Requa

Veteran vzame mlado, atraktivno žensko pod svoje okrilje. Vendar se stvari zakomplicirajo, ko se med njima začnejo napletati romantična čustva.

Sobota, 11. april 2015, ob 18. uri – PEPELKA

PEPELKA-223x324pxDržava/Letnik: USA/2015

Filmski žanr: Fantazijski film, Romantični film

Igralci: Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett, Helena Bonham, Carter, Derek Jacobi, Stellan Skarsgård

Režiser: Kenneth Branagh

Zgodba sledi mlademu dekletu Elli (Lily James). Njen oče se po smrti žene, ponovno poroči. Ella si želi, da bi bil njen oče srečen, zato odprtih rok pozdravi novo mačeho Tremaine (Cate Blanchett) in hčere: Anastasio (Holliday Grainger) in Drisello (Sophie McShera). Ko Ellin oče nepričakovano premine, se znajde sama v nemilosti ljubosumne in krute nove družine.

Sobota, 11. April 2015 ob 20. Uri – HITRI IN DRZNI 7

FF7-3-223x324pxDržava/Letnik: USA/2014

Filmski žanr: Akcijski film, Kriminalni film

Igralci: Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson, Jason Statham

Režiser: James Wan

Po porazu kriminalca Owena Shawa se drzna dirkaška ekipa z Dominicom Torettom na čelu lahko vrne v ZDA, kjer jih pričaka povsem običajno družinsko življenje. Žal pa idila ne traja prav dolgo, saj jih hitro dohitijo londonski grehi v obliki krvi željnega Owenovega brata Iana, ki ga žene neustavljiva želja po maščevanju.

Nedelja, 19. april, ob 18. Uri – KDO = MI2

mi2-smarjeRežija in ideja: Rudi Uran

Mi2 so:

Tone Kregar – Tonč (vokal)

Jernej Dirnbek – Dimek (vokal, kitara)

Egon Herman – Srajca (kitara)

Robert Novak – Flik (bas, manager)

Igor Peter Orač – Mali (bobni)

Kdo so možje, ki izhajajo iz majhnega mesteca Rogatec ob Sotli, da jih večina Slovencev sploh ne pozna? Zakaj se Mi2 tako skrbno izmikajo trivialnim medijem in neukim novinarjem novodobnih “IN” oddaj in revij? Kako so lahko tako drugačni, da jih glasbeni kritiki ne znajo umestiti v slovensko rock sceno drugače kot nekaj med Lačnimi Franzi in Buldožeri? Kako lahko privabijo na tisoče mladih in starih na koncerte, na katerih družno pojejo od prvega do zadnjega komada? In nenazadnje, kako uspejo tako enostavno skozi tekste nagovarjati zelo širok krog poslušalcev, v času ko se zdi da besedila izgubljajo pomen?

Celovečerni glasbeni dokumentarni film Kdo = Mi2?, poskuša odgovoriti na ta vprašanja. Še več. Skozi improviziran “vroči stol”, Miha Šalehar spretno odpira intelektualno plat benda preko sogovornika Tonča in Dimeka. Sicer pa film skrbno beleži zadnji dve leti ustvarjanja benda. To rezultira (v samo devetih tednih prodaje), najbolj prodajan album leta 2014 – ČISTA JEBA.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje:  Žarišče (7. 4.), Pepelka (11. 4.), Hitri in drzni (11. 4.),  Kdo=Mi2 (19. 4.)

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj: