Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Razstava velikonočnih dobrot Društva kmetic Ajda in blagoslov jedil (foto)


blagoslov_jedil_smarje_1Velikonočna sobota je minila v znamenju številnih dogodkov tudi v Šmarju pri Jelšah. Poleg tradicionalne velikonočne kmečke tržnice, ki je od jutranjih ur potekala na ploščadi pred šmarskim kulturnim domom, so članice Društva kmetic Ajda v prostorih kulturnega doma pripravile še prodajno razstavo velikonočnih dobrot, ob 10h pa je potekal še blagoslov velikonočnih jedil.

Pred blagoslovom jedil je zbrane najprej pozdravila Francka Javeršek iz Društva kmetic Ajda, v imenu Občine Šmarje pri Jelšah pa je zbrane nagovoril še podžupan David Stupica. Slednji je izpostavil pomen velikonočnih praznikov, kar je z blagoslovom kasneje nadgradil šmarski župnik Tadej Linasi. Po blagoslovu je sledilo druženje in okušanje številnih dobrot, nastalih izpod rok pridnih članic Društva kmetic Ajda.

blagoslov_jedil_smarje_3

Od zgodnjih jutranjih ur je pred kulturnim domom potekala tudi praznična tržnica, ki je bila, kot se za velikonočni čas spodobi, še bolje založena kot je sicer.

blagoslov_jedil_smarje_2

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, posnetih na prodajno razstavi velikonočnih dobrot v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

t/f: eH

S KOZJANSKO.INFO NA PREDSTAVO UČNE URE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom tradicionalno ponujamo brezplačne vstopnice– tokrat 22 za monokomedijo Učne ure.

Za naročilo brezplačne vstopnice potrebujete 1 cekin, ki vam ga podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si (ki je prav tako brezplačna)

Brezplačne vstopnice naročite tukaj: