Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 28. 4. 2015


19. 4. 2015

Policisti so obravnavali štiri tujce in sicer 3 državljane Afganistana in državljana Gane, ki so ilegalno prestopili državno mejo in tako nezakonito vstopili iz Madžarske v Slovenijo in so jih na avtocesti zaznali delavci Darsa. Po končanem postopku so bili vrnjeni madžarskim varnostnim organom.

20. 4. 2015

Na policijsko postajo se je zglasil občan in povedal, da je v petek, 17. 4. 2015, njegova žena na bankomatu v Rogatcu pozabila vzeti dvignjen denar v znesku 50 eur, ki si ga je nato prilastil nepridiprav.

20. 4. 2015

Policisti so vozniku zasegli kolo z motorjem zaradi suma predelave vozila, saj je bila izmerjena hitrost z laserskim merilnikom hitrosti večja od zakonsko dovoljene za tovrstna vozila. Kolo z motorjem je bilo odpeljano na izredni tehnični pregled, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog. O globi zaradi predelanega vozila in o vozilu bo odločalo sodišče.

23. 4. 2015

Na policijsko postajo se je oglasil delavec, zaposlen na VOC Celje in prijavil, da mu je neznani voznik neznanega vozila na gradbišču ceste v Negonju zapeljal čez levo nogo. Zaradi bolečin je po službi iskal zdravniško pomoč v bolnici Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lahko telesno poškodbo. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, ter izvedli ustrezen ukrep.

24. 4. 2015

Na 113 poklicala občanka in povedala, da je neznani fant z nožem grozil njenemu sinu. Policisti so ugotovili, da je osumljeni z nožem grozil drugemu občanu. Občan je podal zapisnik za pregon kaznivega dejanja in policisti bodo osumljenca kazensko ovadili.

25. 4. 2015

Policisti so bili obveščeni o prepiru med materjo in sinom, ki je vinjen prišel domov. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prepira prišlo zaradi delitve premoženja.

25. 4. 2015

Občan je na 113 prijavil poškodbo prednjega vetrobranskega stekla na osebnem avtomobilu znamke Seat Ibiza, ljubljanskega registrskega območja, ki se je zgodila na parkirišču pri športni dvorani v Rogaški Slatini med  košarkaško tekmo med domačimi in Olimpijo.