Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 21. 4. 2015


ODKRIT UKRADEN DELOVNI STROJ

Sp. Negonje, 14. 4. 2015

Policisti so pri kontroli tovornega vozila, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru v Sp. Negonju ugotovili, da je v prostoru za tovor naložen delovni stroj JCB, ki je bil ponoči ukraden na mariborskem območju. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

Rogaška Slatina, 15. 4. 2015

Policisti so na Sotelski cesti v Rogaški Slatini ustavili voznika kolesa z motorjem. Preizkus z elektronskim alkotestom je pokazal rezultat 0,93 mg/l alkohola. Zoper voznika je bil napisan obdolžilni predlog.

ZASEŽEN OSEBNI AVTOMOBIL

Sv. Florijan, 18. 4. 2015

Policisti so na relaciji Sv. Florijan–Žetale ustavljali voznika osebnega avtomobila, ki ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov policije za ustavitev vozila. Vozilo je ustavil v bližini doma, pri tem pa je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bil osebni avtomobil zasežen,  na kraju mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa je bil zoper voznika napisan obdolžilni predlog na sodišče, ki bo odločalo tudi o odvzemu vozila

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA

Rogaška Slatina, 19. 4. 2015

Neznani storilec je v popoldanskem času iz zaklenjene sobe hotela Donat odtujil mobilni telefon in kopalke v vrednosti 1.100,00 EUR. Policisti zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

NAPADEL POLICISTA

Rogaška Slatina, 19. 4. 2015

Policisti so v Rogaški Slatini ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Med postopkom je voznik žalil in grozil policistu, po končanem postopku pa je policista tudi fizično napadel. Voznik – kršitelj je bil na kraju obvladan, prav tako pa je bilo zanj odrejeno pridržanje, izdan mu je bil plačilni nalog, zaradi napada na policista pa bo podana kazenska ovadba.