Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 1. 4. 2015


PRETEP NA VLAKU

Rogaška Slatina, 23. 3 .2015

Na PP Rogaška Slatina se je zglasil mlajši občan in prijavil, da so ga na vlaku od Mestinja do Rogaške Slatine napadli in pretepli trije fantje. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilce bo podana kazenska ovadna za kaznivo dejanje nasilništva.

TATVINA OKRASNE LETVE

Rogaška Slatina, 24. 3. 2015

Neznani storilec je v večernem času na parkirnem prostoru pri II. OŠ Rogaška Slatina, pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in s sprednjih desnih vrat odtujil okrasno letev ter s tem lastniku vozila povzročil za okoli 360 evrov materialne škode. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

POŠKODOVANJE PNEVMATIK

Rogaška Slatina, 29. 3. 2015

Neznani storilec je na parkirišču na Kidričevi ulici v Rogaški Slatini pristopil do parkiranega kombiniranega vozila in z ostrim predmetov poškodoval zadnji pnevmatiki. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila, zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Rogaška Slatina, 25. 3. 2015

Neznani voznik je v dopoldanskem času na parkirnem prostoru pri Termalni rivieri v Rogaški Slatini s svojim vozilom trčil v drugo parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti v zvezi nesreče zbirajo obvestila, povzročitelju bo izdan plačilni nalog.