Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Marketinški guru mag. Aleš Lisac v Šmarju vodil delavnico SPIRIT


ales_lisac_1V torek, 21. aprila, je prostorih OOZ Šmarje pri Jelšah potekala prva od predvidenih treh brezplačnih delavnic, ki bodo izvedene v okviru projektnih aktivnosti projekta SPIRIT – Razvojne agencije Sotla skupaj s partnerji. Prva delavnica, ki ji je vodil mag. Aleš Lisac, je tematsko pokrivala področje uvoza/izvoza in internacionalizacije, rdeča nit pa “Kako prodreti na trge izven Slovenije?”

Predavatelj mag. Aleš Lisac (LISAC & LISAC) je tudi avtor in marketinški svetovalec, ki je vodil podjetja v petih državah. Številni ga poznajo kot vodjo najbolje prodajane marketinške delavnice v Sloveniji. Aleš je s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom in blogom vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh.

Na torkovi delavnici, ki se je je udeležilo ducat obiskovalcev, so se dotaknili zanimivih tem – od umetnosti komuniciranja in prepričevanja, osnov psihologije prodaje, treh načinov za povečanje prodaje in dobička, pa vse do uspešnega prodora z novo idejo in izdelkom. Zbrane je predavatelj aktivno vključil v debato in mimogrede podal številne nasvete za povečanje prodaje in dobička. Zanimiva in poučna delavnica, ki jo je mag. Lisac gradil na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.

ales_lisac_2

Projekt SPIRIT- Šole in podporne institucije za razvoj malih in srednjih podjetij in obrtnikov, inovacija in transfer znanja, je bil odobren na 3. javnem razpisu v sklopu Operativnega programa Slovenija-Hrvatska 2007-2013. Skupna vrednost projekta je 249.036,72 EUR, delež sofinanciranja EU predstavlja 85 % vrednosti. Projekt se bo izvajal v času med 18. decembrom 2013 in 18. junijem 2015. Vodilni partner je AZRA d.o.o. – Agencija za razvoj Varaždinske županije. Hrvaški partner v projektu je še Srednja strokovna šola Varaždin. Na slovenskem projektnem območju kot partnerji sodelujejo: Razvojna agencija Sotla, Šolski center Celje in Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje.

eH