Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 5 filmskih uspešnic in risanka Bacek Jon


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V drugi polovici meseca marca si lahko ogledate 5 filmskih uspešnic, poskrbljeno pa je tudi za otroke in preostale ljubitelje animiranih filmov. Na tokratnem sporedu tako lahko najdete filme Ostrostrelec, Še vedno Alice, Mortdecai, Leviathan, Eksotični hotel Marigold 2 in dolgo pričakovano risanko Bacek Jon.


Sobota, 14. marec 2015 ob 19. uri – OSTROSTRELEC (American sniper)

Država/Letnik: USA/2014

Filmski žanr: drama, vojni film

Igralci: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner, Jake McDorman

Režiser: Clint Eastwood

Zgodba o najbolj uspešnem ostrostrelcu v zgodovini ameriške vojske, Chrisu Kyleju (ali tako imenovani Legendi), umeščena v vojni Irak, temelji na avtobiografski knjigi, ki jo je napisal sam Kyle. Pripadnika Tjulnjev ameriške vojaške mornarice Chrisa Kyla pošljejo v Irak z eno samo nalogo: zaščititi mora svoje kolege. Njegovo natančno streljanje na bojišču reši premnoga življenja in Chrisu – ob zgodbah o njegovih junaških podvigih – nadenejo vzdevek »Legenda«. Toda njegov sloves se širi tudi med sovražnikove vrste in tako je na njegovo glavo razpisana nagrada, Chris pa postane tarča uporniških vojakov. Doma ga seveda čaka povsem drugačno bojišče: z drugega konca sveta se trudi biti dober soprog in oče.

BACEK-JON-223x324pxPetek, 20. marec 2015 ob 17. uri – BACEK JON (Shaun the sheep)

Država/Letnik: FRA, GBR/2014

Filmski žanr: animirani film, komedija

Režija: Mark Burton, Richard Goleszowski

Ko se Bacek Jon odloči, da si bo vzel en dan zase in se zabaval, naleti na malo več akcije, kot si je to prvotno zamislil. Splet okoliščin s kmetom, prikolico in strmim hribom, jih pripelje v veliko mesto. Sedaj je na Backu Jonu in čredi, da se spet varno vrnejo na zelene domače livade.

film-l10959-1-MortdecaiPetek, 20. marec 2015 ob 19. uri – MORTDECAI

Država/Leto: USA/2014

Filmski žanr: Komedija, kriminalni film

Igralci: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany

Režija: David Koepp

Dobrodušni preprodajalec umetnin in občasni slepar Charlie Mortdecai si na potovanju prek celotnega planeta in oborožen zgolj s svojo čednostjo in svojevrstno očarljivostjo prizadeva odkriti ukradeno sliko, za katero se govori, da skriva šifro do izgubljenega bančnega računa, polnega nacističnega zlata.

BACEK-JON-223x324pxSobota, 21. marec 2015 OB 10. uri – BACEK JON (Shaun the sheep)

Država/Letnik: FRA, GBR/2014

Filmski žanr: animirani film, komedija

Režija: Mark Burton, Richard Goleszowski

Ko se Bacek Jon odloči, da si bo vzel en dan zase in se zabaval, naleti na malo več akcije, kot si je to prvotno zamislil. Splet okoliščin s kmetom, prikolico in strmim hribom, jih pripelje v veliko mesto. Sedaj je na Backu Jonu in čredi, da se spet varno vrnejo na zelene domače livade.

film-l10921-1-Eksoticni-hotel-Marigold-2Sobota, 21. marec 2015 ob 19. uri – EKSOTIČNI HOTEL MARIGOLD 2 (The second best exotic Marigold hotel)

Džava/Letnik: GBR/2013

Filmski žanr: Komedija, drama

Igralci: Judi Dench, Tom Wilkinson, Maggie Smith, Bill Nighy

Režija: John Madden

To pomlad se ponovno podajamo na pot v eksotično Indijo, natančneje v Eksotični hotel Marigold, kjer bo Sonny sanjal o razširitvi svojega hotela, medtem ko se bodo njegovi podnajemniki pripravljali na največje slavje doslej: pravo tradicionalno indijsko poroko, polno dobre glasbe in plesa.

still_alice_plakat_webPetek, 27. marec 2015 ob 19. uri – ŠE VEDNO ALICE

Država/Letnik: USA/2014

Filmski žanr: Drama

Igralci: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth

Režija: Richard Glatzer, Wash Westmoreland

Zgodba, posneta po knjižni uspešnici svetovno priznane nevrobiologinje, prikazuje cvetočo kariero in življenje profesorice jezikoslovja Alice. Ko nekega dne opazi, da pozablja besede, pomembne sestanke in imena prijateljev, ji zdravniki postavijo diagnozo začetkov Alzheimerjeve bolezni.

film7487-LeviathanSobota, 28. marec 2015 ob 19. uri – LEVIATHAN

Država/Letnik: Rusija/2014

Filmski žanr: dokumentarni film

Igralci: Aleksey Serebryakov, Elena Lyadova, Roman Madyanov

Režija: Andrej Zvyagintsev

Vznemirljivo, vizualno osupljivo potovanje v nevarne globine sodobnega komercialnega ribištva.

Inovativen, nenavaden dokumentarni film, postavljen na krov ogromne ribiške ladje, ki reže neusmiljene valove ob obali Nove Anglije, nas ponese v trd, neizprosen svet sodobnih ribičev. Posnet s celim arzenalom kamer, ki se enkrat potopijo globoko v morje in se drugič povzpnejo visoko v nebo, niza osupljive, hipnotične podobe v živo, skoraj kalejdoskopskim prikazom morja, njegovih živalskih prebivalcev in človeških plenilcev ter njihovega sistema delovanja. Čisto, intenzivno, nepozabno avdiovizualno doživetje brez dialogov, ki ga občutite z vsem telesom.

K. S.

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje: Mortdecai (20.3., Bacek Jon (21.3.), Eksotični hotel Marigold 2 (21.3.), Še vedno Alice (27.3.), Leviatham (28.3.)

Nimate dovolj cekinov za naročilo? Kupite jih lahko tukaj (klik!). Tudi z nakupom cekinov bodo vstopnice do 75% cenejše