Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 3. 3. 2015


ODŠLI BREZ PLAČILA 

23. 2. 2015 je oškodovanec policistom naznanil, da so bili  v njegovem apartmaju gosti, ki so prenočevali. Ko pa je bilo potrebno storitev plačati, je oškodovanec ugotovil, da so gostje na hitro odšli, ne da bi poravnali račun za uporabo apartmaja. Kam se  jim je tako mudilo, bodo gosti morali povedati na sodišču.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI  

23. 2. 2015 so bili policisti obveščeni, da je na lokalni cesti Stranje-Belo, odcep za Šerovo, prometna nesreče z udeležbo dveh vozil. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. Poškodovana voznica v drugem vozilu  je bila huje telesno poškodovana in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Bolnico Celje

POŠKODOVAL VRATA V TRGOVINO 

Policisti so bili obveščeni, da je nepridiprav poškodoval vrata na kmetijski  zadrugi na Kozjanskem. Kaj je nepridiprav hotel storiti, policisti še poizvedujejo.

BREZ VOZILA 

25. 2. 2015 so policisti pri nadzoru cestnega prometa ustavili voznika, za katerega se je ugotovilo, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Voznik je moral naprej peš, saj smo mu policisti vozilo odpeljali v hrambo. Kaj bo z vozilom in voznikom, bo znano po srečanju s sodiščem.

BREZ  DENARJA IN TRAKTORJA

Februarja je Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah prišel oškodovanec in povedal, da je preko oglasa izvedel za traktor v Grčiji in prodajalcu preko banke nakazal denar. Ker traktorja ni bilo, je posumil, da ne bo videl ne traktorja in ne denarja. Ker se na spletu pojavlja vedno več oglasov z zelo mamljivo vsebino o nakupu raznih strojev, policisti opozarjajo, da bodite skrajno previdno pri takih nakupih. Po večini se končajo tako, da ni denarja in ne  stroja.

TUDI MOTORIST BO PEŠEC

Policisti so 27. 2. 2015 pri nadzoru cestnega prometa ustavili voznika kolesa z motorjem ter ugotovili, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo. Tudi ta je moral naprej peš, saj so mu policisti motor odpeljali v hrambo. Tudi motorist se bo srečal z sodiščem.