Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 24. 3. 2015


Rogaška Slatina, 19. 3. 2015

Na PP Rogaška Slatina je klical občan ter povedal, da ga je pred gostinskim lokalom zmerjala znana oseba. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Strmec pri Sv. Florijanu 19.03.2015

Na PP Rogaška Slatina je klicala občanka ter prijavila,  da je neznana oseba skušala vlomit v stanovanjsko hišo. Policisti so opravili ogled kraja. V zvezi zadeve policisti zbirajo obvestila, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba.

Podplat 20 . 4. 2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Podplatu,  v kateri so bili udeleženi voznik osebnega avtomobila, voznik tovornega vozila in voznik motornega kolesa. Ugotovljeno je bilo,  da v nesreči ni bil nihče poškodovan, vsi udeleženci izpolnjujejo pogoje za vožnjo,  na vozilih pa so nastale manjše poškodbe, zato so policisti odstopili od ogleda.

Rogaška Slatina 21. 3. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da v gostinskem lokalu v Rogaški Slatini neznana oseba nadleguje goste in krši javni red in mir. Policisti so ob intervenciji ugotovili okoliščine prekrška ter kršitelju izdali plačilni nalog.