Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po novem tudi v Šmarju pri Jelšah občinska blagajna


obcinska_blagajna_1Občina Šmarje pri Jelšah si je že nekaj let prizadevala organizirati občinsko blagajno. Slednje ji je uspelo s pomočjo Delavske hranilnice, ki je svoja vrata odprla v ponedeljek, 2. marca, na Rogaški cesti 25 v Šmarju pri Jelšah. Na podlagi povabila Občine Šmarje pri Jelšah je Delavska hranilnica posredovala najugodnejšo ponudbo z najnižjo provizijo, katero bodo plačevali zavodi in podjetja, ki so in bodo morda v prihodnosti bodo podpisali pogodbo o poslovnem sodelovanju.

Slednje omogoča, da Občina Šmarje pri Jelšah za izvajanje storitev občinske blagajne ne bo imela nobenih stroškov, kar je po besedah župana Stanka Šketa v zaostreni finančni situaciji zelo pomembno.

Pridobitev je pomembna za občane občine, saj bo v okviru podružnice Delavske hranilnice delovala občinska blagajna, kjer bo možno plačevati storitve brez provizije za naslednje zavode in podjetja:

  1. Osnovno šolo Šmarje pri Jelšah;
  2. Otroški vrtec Šmarje pri Jelšah;
  3. Glasbeno šolo Rogaška Slatina;
  4. Knjižnico Šmarje pri Jelšah;
  5. Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah;
  6. OKP Rogaška Slatina;
  7. Atrij Celje;
  8. Občino Šmarje pri Jelšah. 

V zvezi s tem je bila minuli konec tedna podpisana pogodba o poslovnem sodelovanju med Delavsko hranilnico in vsemi omenjenimi podjetji ter Občino Šmarje pri Jelšah. Na današnji otvoritvi Delavske hranilnice, poslovne enote Šmarje pri Jelšah, je zbrane nagovoril tudi župan občine Šmarje pri Jelšah Stanko Šket in med drugim novi banki zaželel dobro poslovanje. V programu ob odprtju so ob nastopu učenk Glasbene šole Rogaška Slatina sodelovali tudi otroci JZ Otroški vrtec Šmarje pri Jelšah, ki so s pesmijo in plesom popestrili dogajanje.

obcinska_blagajna_2

Pred kamero smo povabili direktorico podružnice Delavske hranilnice Sanjo Žerak, ki nam je med drugim zaupala prednosti, Delavska hranilnica, skupaj z novo občinsko blagajno, prinaša občanom. Njeni izjavi lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku.

v/t/f: eH

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT ZLATIH HITOV POL CENEJE

Kot je že navada, našim zvestim obiskovalcem omogočamo cenejši ogled predstav in koncertov na našem območju, tokrat na Polovička.si ponujamo 10 pol cenejših vstopnic od njihove cene na dan koncerta za koncert Zlati hiti – legende se vračajo.

Pol cenejše vstopnice lahko naročite tukaj:

ČE KLIK NA SLIKO NE DELA, POTEM ZA NAROČILO  KLIKNITE TUKAJ (KLIK!)