Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Otroci Vrtca Rogaška Slatina nastopili za mamice in babice (foto in video)


prireditev_za_mamice_vrtec_rogaska_1V tednu, ko obeležujemo materinski dan, so po vsej državi potekali dogodki, posvečeni mamam in babicam. Slednje so z nastopi razveselili tudi otroci Vrtca Rogaška Slatina. Otroci vseh treh enot so skupaj s strokovnimi delavkami pripravili prireditve, na katerih so sporočali, da jih imajo radi. Že konec minulega tedna so mamice in babice razveselili otroci enote Kapljica (Sv. Florijan), v začetku tedna otroci enote Potoček (Rogaška Slatina), v torek, dan pred materinskim dnem, pa še otroci enote Izvir. 

Udeležili smo se torkove prireditve, kjer je nastopilo pet skupin starejših predšolskih otrok Vrtca Rogaška Slatina, enote Izvir. Kakor je bilo pričakovati, je bil odličen odziv s strani mamic in babic, med njimi je bilo videti tudi nekaj očetov in dedkov, ki so si z zanimanjem ogledali nastope. Na prireditev pa so povabili tudi varovance Pegazovega doma.

prireditev_za_mamice_vrtec_rogaska_2

Zbrane je po uvodnem pozdravu povezovalke programa in vzgojiteljice Darje Hohnjec pozdravila ravnateljica Vrtca Rogaška Slatina Metka Fenko: “Verjamem, da bomo danes vsi skupaj doživeli urico, polno pozitivnih čustev, ki jih bodo vzpodbudili vaši in naši najmlajši. Mesec marec je še posebej namenjen mamicam. Njim, ki znajo potolažiti, ki preberejo pravljico zvečer, tudi ko so utrujene…Za današnji dan so se otroci pripravljali z vso radostjo. In ni pomembno ali bo včasih malce nerodno povedano, zapeto ali zaplesano. Pomembno je, da so se otroci današnjega dne veselili, ker bodo nastopali za vas.”

prireditev_za_mamice_vrtec_rogaska_3

Prireditev, katere letošnja rdeča nit so bili letni časi, se je začela s skupno pesmijo vseh nastopajočih skupin. Nato so s pesmijo in plesom nastopile posamezne skupine, ki smo jih posneli, njihove nastope si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

prireditev_za_mamice_vrtec_rogaska_4

 

Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

v/t/f: eH