Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Zlati hiti – Legende se vračajo v Rogaški Slatini ob dnevu žena (foto, video)



DSC09652Ob dnevu žena so se po Sloveniji vrstili mnogi koncerti in nič drugače ni bilo tudi v Rogaški Slatini. Tamkajšnjim damam so ob njihovem prazniku pripravili prav poseben koncert, koncert legend, ki se je odvijal v tamkajšnji športni dvorani Janina.

S koncertom so se obiskovalci spominjali časov zedinjenega naroda, časa Jugoslavije in tako ob skladbah kot so Zbog jedle divne crne žene in Džuli navdušeno prepevali. Nostalgija, ki je vladala v dvorani je koncert naredila še toliko bolj poseben.

Večerni gostje so bili Duško Lokin, Kičo Slabinac, Darko Domijan, Daniel Popović, Zdravko Škender in Mladen Kos. Slednji so se vrstili en za drugim in damam poklonili nekaj svojih največjih uspešnic. Med tem ko so nekateri poplesavali na svojih sedežih, so drugi bolj pogumno skakali in poplesavali za zgornjo ograjo. Marsikateri mimoidoči se je ustavil pred dvorano in za nekaj minut prisluhnil igrani glasbi, ki se je lahko slišala tudi ven.

Na koncert, ki je trajal kar več kot 3 ure, so se znašle ne samo skupine žensk, ampak tudi moški, ki so svoje najdražje presenetili z vstopnico in jim tako omogočili večer dobre glasbe in hkrati obujanje spominov na njihovo mladost.

Za vas smo posneli bogato fotogalerijo in pripravili video s krajšimi izseki nastopov.

K. S.