Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Defibrilator po novem tudi v Mestinju


defibrilator_1Na gregorjevo je na bencinskem servisu v Mestinju potekala slovesnost ob predaji defibrilatorja. Poleg zaposlenih na bencinskem servisu so se predaje udeležili tudi direktor in solastnik podjetja MOS Servis Peter Volovšek, ki je defibrilator doniralo, solastnik podjetja Branko Volovšek in direktorica JZ Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah Irena Nunčič.

Defibrilator je na svoje mesto, ki se nahaja levo od vhoda na bencinski servis, namestil Peter Černezel, vodja reševalne službe Zdravstvenega doma Šmarje pri JelšahDoniralo ga je podjetje MOS Servis. Gre že za drugo donacijo tega podjetja v kraju Mestinje, kjer so pred nekaj meseci odprli nove poslovne prostore, donacijo so namreč namenili tudi podružnični osnovni šoli Mestinje.

defibrilator_2

Zagotovo lahko trdimo, da je podjetje MOS Servis podjetje z družbeno odgovornostjo, v lanskem letu na različne načine pomagalo več kot 40 društvom in ustanovam. Direktor podjetja Peter Volovšek ob tem dodaja, da je ponosen in vesel, da lahko s svojim delom in prepričanjem pomagajo številnim društvom, organizacijam in ostalim pomoči potrebnim.

t/f: eH