Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Samomasaža obraza »polika« gubice in privzdigne obraz


DSCN1137V prostorih Ljudske univerze Šentjur je bila prejšnji teden delavnica Katje Škrabar, ki je združila krepilne vaje za obraz in tehnike samomasaže v učinkovito vadbo, s katero aktiviramo obrazne mišice, privzdignemo poteze ter prekrvavimo celotno površino obraza.

Obraz tako kot celotno telo sestavlja mnogo mišic, s katerimi pa smo ljudje premalo dejavni. S pomočjo obrazne aerobike lahko obraz tako sproščamo, kot krepimo. S posebnimi vajami namreč povrnemo tonus obraza, pospešimo cirkulacijo in s tem dotok kisika in hranil v celice na obrazu. Tako je naš obraz lepši, zgladijo se manjše in večje gubice, obenem pa porabimo manj denarja tudi za razne lifting kreme.

Izkušnje kažejo, da je ob redni vadbi le-ta izjemno učinkovita.  Na delavnicah, ki jih gospa Škrabar redno organizira, posameznike na začetku vadbe tudi fotografirajo in po mesecu dni vadbe fotografiranje ponovijo. Rezultati so več kot očitni.

Tudi člani Univerze za tretje življenjsko obdobje so se v lepem številu udeležili predstavitvene delavnice in pridno ponavljali vaje za inštruktorico. Obljubili pa so tudi, da bodo vaje redno izvajali tudi doma.

N.P.

polovicka_celje_klik