Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 17. 2. 2015


 

Poškodba pri delu

9. 2. 2015 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o delovni nesreči, kjer je delavcu na noge med delom v podjetju  padel kos železa. Delavec je utrpel odprti zlom noge.  Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnico Celje.

Spor med bivšima partnerjema

Istega dne so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je poškodovana v bolnici Celje iskala zdravniško pomoč, ker naj bi jo naj bivši partner obiskal in med sporom  porezal po trebuhu. Kaj se je dogajalo med bivšima partnerjema, policisti še poizvedujejo, saj si izjave udeleženih nasprotujejo.

Nočni ogled divjadi 

Policisti so bili v zgodnjih jutranjih urah 13. 2. 2015 obveščeni, da se v obori, kjer oškodovanec goji divjad, nahajata osebi. Policisti so osebi zalotili na kraju in jima odvzeli prostost. Po opravljeni hiši preiskavi so sum o predhodnih odtujitvah divjadi iz obore  potrdili. Prav  tako so pri hiši preiskavi zasegli prepovedano orožje in pripomočke za gojenje prepovedanih drog.

Nasilen partner

V večernih urah 14. 2. 2015 so bili policisti obveščeni, da je nasilen partner davil partnerko, jo pri tem tudi udaril in grozil z nožem. Ker se z grožnjami ni strinjala partnerkina sestra, je pričel groziti še njej. Svoje grožnje pa je podkrepil tako, da je po hiši razbijal inventar. Oškodovanka se je nasilnega partnerja rešila s zaščitnem sprejem. Nasilnemu partnerju so policisti zaradi zaščite žrtve izrekli prepoved približevanja in ga pridržali za nujno potreben čas. Svoje početje bo nasilen partner moral zagovarjati na sodišču.

Pripravil: Iztok Pinter, komandir PP Šmarje pri Jelšah