PP Šentjur: 25. 2. 2015

25. 2. 2015 15:45

Poškodovanje bal

Dne 12. 2. 2015 so policisti bili obveščeni o poškodovanju bal sena v Dramljah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec oškodovancu poškodoval folijo na več balah sena, ter mu s tem povzročil za okoli 500 EUR škode.

 

Nasilje v družini

Dne 13. 2. 2015 so bili policisti obveščeni o nasilju družini, kjer naj bi občanka že dalj časa hotela končati zvezo s partnerjem, kateri pa se z omenjenim ni strinjal, ter jo je tudi fizično napadel, prav tako ji je odvzel tudi avtomobil. Oškodovanka se je nato odločila in zadevo prijavila policiji. Občanu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, za dejanja pa se bo zagovarjal na sodišču.

 

Prometna nesreča

Dne 13. 2. 2 015 je v Kostrivnici prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik osebnega avtomobila utrpel lahke telesne poškodbe. Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti drugemu vozniku osebnega avtomobila. Povzročitelj nesreče, ki jo je odnesel brez poškodbe, je prejel plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti drugemu.

 

Pogrešana oseba

V sredo, 18. 2. 2015, so bili policisti obveščeni o pogrešani občanki, ki ima zdravstvene težave in je odšla od doma že v ponedeljek, 16. 2. 2015. Policisti so pričeli z zbiranjem obvestil ter preverjanjem pri različnih ustanovah. V tem času se je občanka vrnila domov, kjer je bil z njo opravljen razgovor.

 

Spori med bivšima zakoncema

Policisti so bili 19. 2. 2015 obveščeni o težavah med bivšima zakonskima partnerjema, kjer naj bi bivši partner zaparkiral vhod bivši partnerki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da do kakršnihkoli kršitev ni prišlo ter sta bila napotena na zasebno tožbo, če se ne moreta sama pogovoriti.

 

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Policisti so bili 20. 2. 2015 obveščeni o prometni nesreči v Šentjurju pri prehodu ceste preko železniške proge v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, en udeleženec pa je zadobil telesne poškodbe in je naknadno sam poiskal zdravniško pomoč. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

 

Zaseg prepovedane droge

Policisti so dne 20. 2. 2015 na Ponikvi občanu zasegli ročno zvito cigareto za katero obstaja sum, da jo sestavlja prepovedana droga rastline konoplja. Policisti so omenjeno poslali na analizo, ter bo zoper občana v primeru pozitivnega rezultata uveden hitri postopek.

 

Cestni pretep

Policisti so dne 21. 2. 2015 v večernem času na cesti od Ponikve proti Luterju naleteli na skupino oseb, ki se je pretepala na cesti. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med dvema srečujočima se voziloma prišlo do trka z ogledali, kar je razjezilo udeležence ter se je med njimi vnel pretep. V zvezi s prometno nesrečo bodo policisti naredili zaznamek, v zvezi s pretepom in zadanimi oz. zadobljenimi poškodbami, pa se bodo kršitelji še morali zagovarjati.

 

Asistenca zdravstvenemu osebju

Policisti so 22. 2. 2015 nudili asistenco zdravstvenemu osebju pri hospitalizaciji občanke, ki je potrebovala zdravniško pomoč, vendar jo je sama odklanjala.


Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X