Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 10. 2. 2015


Prometna nesreča

Tekačevo, 6. 2. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Tekačevo. Ugotovljeno je bilo, da sta v prometni nesreči udeležena voznika osebnega avtomobila, vzrok pa neprilagojena hitrost. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Pretep v gostinskem lokalu

Dobovec pri Rogatcu, 8. 2. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Dobovcu pri Rogatcu. Ugotovljeno je bilo, da je v lokal prišel vinjen občan, ki je želel, da ga postrežejo z alkoholno pijačo. Ker ga natakarica ni hotela postreči, je pričel goste v lokalu izzivati k pretepu. Ob tem je do njega pristopil gost lokala in ga z roko udaril v predel glave. Obema je bil izdan plačilni nalog.

Družinsko nasilje

Rogaška Slatina, 7. 2. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o družinskem nasilju v Rogaški Slatini. Policisti so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja oškodovanki, prav tako so mu na kraju zasegli orožje. Preiskovalni sodnik je ukrep prepovedi približevanja potrdil in podaljšal.  Zoper kršitelja pa bo podana kazenska ovadba.

Ugriz psa

Strmec pri Sv. Florijanu, 7. 2. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da je v kraju Strmec pri Sv. Florijanu občanko med tekom po cesti napadel pes, ki je pritekel z bližnjega dvorišča in jo ugriznil v nogo. Občanka je iskala zdravniško pomoč, lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

Pridržanje voznika osebnega avtomobila

Spodnje Negonje, 2. 2. 2015

Patrulja PP Rogaška Slatina je v Sp. Negonju ustavila voznika osebnega avtomobila, kateremu je odredila preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil po poteku veljavnosti prometnega dovoljenja. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.