Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 21. 1. 2015


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 13. do 19. 1. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Ponarejeni dokumenti

Policisti so dne 13. 1. 2015 v postopku imeli tujega državljana, ki se je pri postopku izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem. Ponarejeno vozniško dovoljenje mu je bilo zaseženo, zbrana so bila obvestila, zoper njega pa sledi kazenska ovadba na tožilstvo v Celje.

Vlom v vikend

Dne 14. 1. 2015 so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci v času od meseca oktobra 2014 vlomili v vikend hišico v Vezovju, od koder so odtujili zračno puško in starejši hladilnik. Neznanci so latnika s tem oškodovali za okoli 300 EUR.

Poškodovanje vozila

Na policijsko postajo se je 15. 1. 2015 zglasil občan, ter naznanil, da mu je na vozilo med vožnjo padla veja z drevesa, ter mu poškodovala vetrobransko steklo.

Tatvina mobilnega telefona

V petek 16. 1. 2015 so bili policisti obveščeni, da so v trgovini v Šentjurju pri tatvini zalotili občanko, ki je odtujila mobilni telefon. Občanko so prevzeli policisti, ter bodo zoper njo podali kazensko ovadbo na tožilstvo v Celje.

Prometna nesreča

V soboto 17. 1. 2015 je prišlo do prometne nesreče med dvema voznikoma osebnega avtomobila, vzrok pa je bilo neupoštevanje rdeče luči na semaforju. Policisti so povzročiteljici, ki se je v prometni nesreči tudi lažje poškodovala, izdali plačilni nalog.

Spor med »mejaši«

Dne 19. 1. 2015 so policisti bili poklicani v Podlog pod Bohorjem, kjer je prišlo do besednega spora med zemljiškima sosedoma, glede podiranja drevja. Po zbranih obvestilih so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik